Site Loading

Je bent het eerste jaar niet getrouwd en je huwelijk is behoorlijk succesvol, maar je merkt dat er geen eerdere hartstocht is, en je bedrijft steeds minder de liefde, omdat je moe bent en er geen nieuwe sensaties zijn. Alles is vertrouwd en afgezaagd. Misschien is iedereen zo?

Het blijkt van niet. Veel echtparen geven toe dat ze, na zo’n sensualiteitscrisis te hebben meegemaakt, nieuwe horizonten voor zichzelf konden openen. Hoe? Hier zijn enkele tips van beroemde seksuologen, psychotherapeuten en gewoon "ervaren echtgenoten".

1. Seks is gevoelens
De bekende seksuoloog Dilya Yenikeeva vergelijkt seks met een zingend duet: "Zangers kunnen unisono zingen, maar ze kunnen elk hun eigen rol leiden. Zongen ze, dan krijgen hun stemmen samen een ander geluid dan een solo. In een goed duet hebben beide deelnemers een subtiel gevoel voor de partner. Als de een wil improviseren, past de ander zich gemakkelijk aan".

Seks op dertigjarige leeftijd is natuurlijk helemaal niet hetzelfde als seks op achttienjarige leeftijd. In de jeugd is alles eenvoudiger – hormonen spelen in het bloed, je kunt de hele nacht opblijven, en ’s ochtends zullen er verse rozen zijn, er zijn grote verwachtingen en plannen in het verschiet, en jij bent zelf mooi, zoals Aphrodite.

In de loop van de jaren, samen met schoonheid, verdwijnt ook het zelfvertrouwen (vooral als je geliefde echtgenoot je periodiek herinnert aan extra kilo’s en rimpels), klusjes
ze eten alle krachten van het gezin op, en het lichaam zelf smeekt om een ​​uur uit te trekken voor slaap, en niet voor seks.

Toch houdt seksuele bevrediging voornamelijk verband met algemene tevredenheid in het huwelijk. Als de echtgenoten tevreden zijn met hun intieme relaties, dan creëert dit een achtergrond waartegen hun relaties zich op andere gebieden ontwikkelen. Deze achtergrond is van invloed op het succes van deze relaties, en tevredenheid met seks hangt op zijn beurt af van deze relaties..

Wat te doen? Beantwoord jezelf om te beginnen eerlijk de vraag: is alles goed tussen jullie in dagelijkse relaties? Als dat niet het geval is, zoek dan naar het startpunt van waaruit de onenigheid begon en dicht de emotionele kloof..

2. Verwen elkaar!
Een van de liedjes van Vadim Egorov heeft een prachtige zin: "De minste liefde gaat naar degenen van wie we het meest houden"!

Het is een paradox: we vergeten niet onze man de schuld te geven van alle problemen die we gedurende de dag hebben opgelopen, we uiten onze beweringen, we trekken het voor onze vrienden uit. Waar is de tederheid? Echtgenoten die niet vergeten tederheid en liefde voor elkaar uit te drukken, worden in de regel niet koud naar elkaar toe in bed..

Hoelang schenkt u uw man al koffie in bed? Wanneer was de laatste keer dat hij je rug in de badkamer wreef? Loop je ’s avonds met de maan?

Elke familie heeft uiteindelijk zijn eigen gezin "recepten". Hoe vaker je elkaar je positieve emoties laat zien, hoe sterker je seksuele band.!

3. Vermoeide lichamen hebben vermoeide seks
Wie van ons, getrouwde dames, is niet in een situatie terechtgekomen waarin we willen slapen van vermoeidheid en de echtgenoot neemt plotseling het initiatief? Als je weigert – je man is beledigd, je gaat akkoord – je ligt gemarteld en de irritatie komt in je ziel op: wat wil hij? En het gebeurt andersom: je gaat naar hem, en hij – "mijn hoofd doet pijn"!

Wat te doen? Geef elkaar de gelegenheid om te rusten.

Ik ken getrouwde stellen "met ervaring", die dit probleem heeft opgelost (nogmaals, elk op zijn eigen manier!). Sommigen sturen kinderen naar hun grootmoeder en vragen hen om hen op zaterdag niet lastig te vallen met telefoontjes en bezoeken. Anderen – die zich niet om acht uur naar hun werk hoeven te haasten – verzetten de seks in de ochtend. Weer anderen leggen daarentegen de kinderen naar bed en letten op elkaar van tien uur tot middernacht. Mijn oude vriendin zegt dat voor haar geslacht niet wordt afgemeten aan kwantiteit, maar aan kwaliteit: nog minder vaak, maar aan de andere kant "volledig

4. Laat problemen buiten de deur!
Sleep geen zakelijke problemen het huis in. Neem geen documenten mee die u op het werk niet kon doornemen. Anderhalf uur telefoontjes naar een vriendin kunnen ook worden uitgesteld..

Als u op een belangrijk telefoontje wacht, gebruik dan een antwoordapparaat, het is nu geen probleem om het te kopen en u bespaart veel kostbare tijd en mentale kracht, waardoor u uzelf bespaart van onproductieve communicatie en veel onbeduidende zaken..

Als u op deze dag veel onopgeloste zakelijke problemen heeft, is het beter om vanavond geen intieme relatie te plannen, aangezien gedachten over wat nog niet is gedaan, u niet de gelegenheid zullen geven om te ontspannen.

5. Soms is het de moeite waard om uw bedoelingen aan uw man door te geven!
Als u ’s ochtends druk bezig bent met uw partner: "Schat, we hebben vanavond een avond voor seks!", – dan is dit een houding. En als u ’s ochtends opgewekt bent in afwachting van een gezellige avond, en tijdens het werk uw man meerdere keren belt met de mededeling dat u uitkijkt naar de avond, dan komt u minstens een half uur thuis van uw werk. eerder om een ​​licht diner voor twee te bereiden, zorg van tevoren voor champagne of wijn, neem een ​​douche of een bad – dan heb je een heerlijke bui die je man onmiddellijk zal voelen.

6. Vermijd de vallen!
Volgens seksuologen is de meest voorkomende valstrik aan het bed hetzelfde scenario. Vroeg of laat, maar er komt een periode waarin de intieme kanten van de partner goed worden bestudeerd, en daarom de liefde bedrijven onmiddellijk "neem de stier bij de horens", die. gebruik die strelingen die gegarandeerd resultaten opleveren.

Denk voor jezelf: als je iemand elke dag voedt met gebakken aardappelen (halva, ananas, garnalen), dan komt er een moment dat je bij één blik op dit product misselijk wordt. Dus hoe dan ook "menu" moeten diversifiëren.

7. Verander je man niet in een vriendin!
Over het algemeen is dit de gouden regel voor het huwelijksleven. Onthoud altijd: naast je staat een man! En deze man moet elke dag worden verleid en overwonnen..

In de praktijk pakt het anders uit. De vrouw draait voor de spiegel en klaagt bij haar man dat ze twintig kilo heeft bijgeteld, is geworden "per koe" en past niet in een rok. Terugkomend van de tandarts zegt hij dat er twintig gaatjes in het gebit zitten en dat er over het algemeen moet worden gespaard voor een valse kaak. Of ze gaan met mijn man in gesprek over de aanschaf van een anticellulitiscrème. Over het algemeen doet ze alles wat ze in de eerste dagen van kennismaking nooit zou hebben gedaan!

Als een vrouw tegen haar man begint te klagen, wil ze natuurlijk dat haar man zegt: "Schat, je bent mooi!" Maar mannen zeggen dat meestal niet. Ze zien geen hints in je woorden. Ze geloven hun woord. Ooit zei de vrouw dat ze oud, dik, lelijk was, met cellulitis en cariës, zo is het ook. En wie wil er met zo’n vrouw naar bed?

Denk dat je precies dat doet?

8. Voeg humor toe!

Wie heeft je verteld dat seks serieus is? Soms is lachen de beste manier om een ​​passie terug te brengen..

Veel damesbladen bieden eenvoudige recepten, zoals het ontmoeten van je man naakt van het werk in een schort. Naar verluidt zal hij je onmiddellijk bespringen als een beest. Ik had een geval waarin een man het slachtoffer werd van deze ontmoeting: "Ik kwam moe thuis, als de laatste klootzak, en op de drempel was mijn vrouw naakt en in een schort. Ik viel bijna flauw: moet ik ook echt seks hebben??"

Een vriendin van dit recept is op haar eigen manier hertekend: ze ontmoette haar man niet alleen naakt in een schort, maar op rolschaatsen! De man lachte zo hard! De avond was geweldig. Toegegeven, die man had gevoel voor humor. Als de jouwe dat doet, probeer het dan.

9. Herinneringen zijn je bondgenoot!
Een collega van mij zei ooit: "Mijn man en ik hebben tien jaar geleefd. En als er enige verkoeling tussen ons is, haal ik onze oude foto’s eruit. We zitten ’s avonds bij mijn man, lossen ze op, denken aan de goede dingen die er tussen ons zijn gebeurd. Natuurlijk lachen we, we lachen. De nodige vibes gaan tussen ons over. We begrijpen dat we nog steeds van elkaar houden, en we praten erover. En toen. We lijken te worden meegesleept in onze eerste nachten, in onze passie. Over het algemeen is het heerlijk om verliefd te zijn op je eigen man.!"

10. Flirten!
Jij en ik weten dat flirten met een vreemdeling gemakkelijk is: loom glimlachen, zo kijken dat alle ingewanden van deze vreemdeling ineenkrimpen van verlangen, en nog een miljoen andere soortgelijke dingen. Het is veel moeilijker om met je eigen man te flirten.!

Als u bijvoorbeeld op bezoek gaat of gaat wandelen, neem dan even de tijd om hem het scenario van uw nacht toe te fluisteren. En kijk tijdens het bezoek in zijn ogen en, onmerkbaar voor anderen, laat je voet over hem heen lopen (dit wordt meestal gedaan door sommige sexy heldinnen in de film – waarschijnlijk niet voor niets), of aai je knie met een pen en beweeg hem dan hoger. Moet ik het je leren!

Mis de kans om te dansen niet. Geef complimenten, lach om zijn grappen, kus in het oor – in het algemeen ken je je man als schilferig! En het resultaat zal zeker zijn!

Onthoud: je passie is nergens heen gegaan! Ze is net stoffig geworden van alledaagse problemen. Blaas het stof van haar af en geniet van het leven!

Main Navigation