Site Loading

"Is er seks in de echtelijke slaapkamer?" – deze vraag wordt al generaties lang gesteld. Helaas antwoorden velen "Nee", wat niet te wijten is aan het verdwijnen van het libido, maar alleen aan het alledaagse van liefdesgenoegens, dat zelfs de meest gepassioneerde gevoelens kan vernietigen.

We zullen je nu vertellen hoe je nieuwheid in de relatie kunt brengen..

Het lijkt erop dat het voor niemand nieuws zal zijn dat Afrikaanse hartstochten niet lang kunnen woeden alleen om de simpele reden dat de routine van de vertrouwde omgeving, houdingen en andere dingen niet bijdraagt ​​aan hun bestaan..

Op recepties van een seksuoloog klagen veel getrouwde stellen inderdaad dat seks geleidelijk aan wegebt en dat de intensiteit van de hartstochten die bij de eerste ontmoetingen bestond, niet langer bestaat.

En de meesten van hen zijn bang dat familieseks op een dag de neiging heeft om te veranderen "geslachtsgemeenschap op feestdagen", en wordt überhaupt een ongewenste gast in het echtelijke bed.

Dus wat is het beste advies voor die stellen die hun passie jarenlang levend willen houden? Misschien maar één ding: experimenteer!

1. In de kracht van de kus
Kiss A kiss is een gesprek tussen twee zielen. Hij kan natuurlijk een vluchtig vleugje lippen zijn als hij naar zijn werk gaat, maar dit is niet zijn beste variant..

Heb een kusavond –
en je zult werkelijk ongekende facetten van seksuele relaties ontdekken. Streel je partner met je handen, wrijf je lichamen tegen elkaar, etc. kus!

Maak elke kus speciaal. Het kan glijdend zijn, zachtaardig en ongehaast, of gepassioneerd, lang en diep – alsof je een partner tot een druppel drinkt..

Laat jezelf niet te snel kussen! Laat deze magische activiteit maar liefst een uur duren.

Laat je partner flauwvallen van verlangen en probeer je kleren uit te trekken – sta niet toe. "Kwelling" totdat je begrijpt dat je het gewoon niet verder kunt trekken. Geloof me: vanavond en vanavond zal hij het nooit vergeten!

2. Heet ijs
Een van de meest ongevaarlijke experimenten, die u bovendien geen cent kost.

Mineraalwater in ijsblokjesbakken invriezen. Laat tijdens het voorspel ijsblokjes over het lichaam van je partner lopen.

De meest erogene zone kan met recht de borst worden beschouwd, en in het bijzonder de tepels. Dit geldt niet alleen voor de mooie helft van de mensheid – de tepels van een man zijn niet minder gevoelig dan die van vrouwen.

Laat het ijsblokje rond de tepels, de zonnevlecht en de binnenkant van de dijen van je partner lopen. Teken patronen op zijn rug en buik met stukjes ijs.

Het belangrijkste is om de geslachtsdelen van de partner niet aan te raken met ijs (en natuurlijk de jouwe) – dit is beladen met verkoudheid van het voortplantingssysteem.

Sta bovendien niet toe dat je partner een ijsblokje in je vagina stopt – dit verscherpt natuurlijk de gevoelens wat, maar kortstondig seksueel geluk kan heel goed in een ziekenhuisbed eindigen..

3. Accessoires van passie
Er zijn steeds minder mensen met puriteinse opvattingen over seks – en dit is goed nieuws. Bij seks, zoals al vaak is gezegd, is er niets verboden, en daarom.

Een seksshop wordt sterk aanbevolen. Om de een of andere reden schamen velen zich nog steeds om naar winkels voor volwassenen te gaan – hoogstwaarschijnlijk komt dit door de opvoeding van ouders die zijn opgegroeid in de tijd dat "er was geen seks".

Een sekswinkel is niet alleen dildo’s in alle kleuren en maten, waar veel mensen nog steeds met vooroordelen mee omgaan en waarvan het gebruik bij seksspelletjes niet acceptabel is..

Sexshop is een heleboel interessante gerelateerde producten.

Hier kunt u verschillende glijmiddelen kopen, condooms met de meest ongebruikelijke vormen en met zeer interessante aanvullende eigenschappen (bijvoorbeeld met vibratie of verlichting), opzetstukken voor de penis, eetbaar ondergoed en nog veel meer..

Mee eens, zijn "lichtgevend" in het pikkedonker van de nacht is een lid (natuurlijk vanwege het gebruik van een speciaal condoom) iets.

En wat vind je van een versie van een liefdesspel waarin een partner, die een pad leidt van kussen naar je boezem, zachtjes stukjes begint af te scheuren van datzelfde eetbare slipje, dat bovendien verleidelijk ruikt naar vanille of aardbeien met slagroom?

Er zijn veel mogelijkheden. Vergeet trouwens niet dat zelfs een gezamenlijk bezoek aan een winkel voor volwassenen zowel de meest opwindende gedachten als gewaagde verlangens kan opwekken..

4. Verander de houding
Het advies is natuurlijk vrij banaal, maar het verliest zijn relevantie helemaal niet – veel stellen zijn zo gewend aan houdingen die de tanden al op scherp hebben gezet dat ze zich op het moment van geslachtsgemeenschap eenvoudigweg niet in een andere positie kunnen voorstellen. Maar tevergeefs!

Er zijn veel houdingen. Natuurlijk kun je de Kamasutra gebruiken of een schijf met een pornovideo bekijken, maar ben je in staat tot de acrobatische oefeningen die ze aanbieden.

Maar de meeste kunnen eigenlijk alleen worden uitgevoerd door voldoende atletische partners – trouwens, veel stellen zijn bang om nieuwe seksposities te proberen, juist omdat ze bang zijn om ongemakkelijk in de ogen van een partner te kijken of te promiscue overkomen..

Kent u de gemakkelijkste manier om niet alleen naar een nieuwe positie te gaan, maar ook om een ​​originele pose te bedenken die niemand eerder heeft gebruikt dan uw paar? U hoeft alleen maar geleidelijk te handelen!

Zo kan de missionaire positie het startpunt zijn voor veel interessante experimentele posities..

In een vertrouwde positie "partner van bovenaf" Buig eerst je knieën en leg er dan een achter de rug van je partner. Vervolgens kunt u proberen op te staan, op uw ellebogen leunend, of voorzichtig op uw zij rollen..

Dus, in de constante transformatie van lichamen, kun je zoveel dingen bedenken waar geen enkele Kamasutra ooit van heeft gedroomd!

5. Nieuwe rollen
Natuurlijk is consistentie prijzenswaardig, maar het begint te snel een routine te worden en neemt langzaam maar zeker aantekeningen van passie uit seks..

Je bent tenslotte altijd zachtaardig, hij verwacht geen ander gedrag van je, en de bewegingen worden langzamerhand automatisch – hij kuste hier, streelde daar.

En wat zal er gebeuren als hij op een dag in zijn bed geen plooibare vrouw ontdekt, elke buiging van haar lichaam wordt uit het hoofd herinnerd en daarom niet langer zijn vroegere interesse wekt, maar bijvoorbeeld een woedende tijgerin die weet hoe ze niet alleen moet spinnen als een aanhankelijk kitten, maar ook om haar nagels in de rug te bijten als ze iets niet leuk vindt?

Het is natuurlijk moeilijk om aan stereotiep gedrag te ontsnappen en het is niet zo gemakkelijk om het direct in bed te doen..

Je kunt adviseren om te transformeren en uiterlijk – koop bijvoorbeeld een pruik speciaal voor de nacht van passie, doe lichte make-up op of kleed je zelfs in de outfit die bij je nieuwe rol past.

Het belangrijkste is om te onthouden dat er veel rollen zijn. Helemaal niet nodig "Speel" in een dokter en een patiënt, een leraar en een ondeugende student.

Denk na: welk beeld boeit je? Individualiteit is de sleutel om ervoor te zorgen dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt.

Dus voor wie droom je ervan om voor te worden
hem? Misschien Aphrodite, die uit het schuim van de zee komt, of een vrouwenslang – betoverend en plastic? Fantaseren!

6. Op het scherp van de snede
Verander je omgeving. Wanneer sjablonen en stempels seks binnensluipen, moet u ze zeker verwijderen..

Het is natuurlijk bijna onmogelijk om dit thuis te doen, liggend op bed (als het bovendien al enkele jaren het bewijs is van je liefdesgenot)..

Wat als u de omgeving probeert te veranderen? Dit betekent natuurlijk niet dat je drastisch moet handelen en seks moet hebben in een restauranttoilet, hoewel deze droom een ​​van de meest populaire is onder mannen..

Probeer het klein – uw appartement heeft tenslotte niet alleen een slaapkamer, maar ook een keuken en een badkamer. Als dit alles een geslaagd stadium is dat niet langer indrukwekkend is, moet je de beslotenheid van je eigen appartement verlaten..

Seks in de natuur is een even populaire optie. Nu is het natuurlijk al behoorlijk koud en daarom zal niet iedereen deze optie acceptabel vinden, al was het maar omdat de gezondheid beschermd moet worden..

Een onuitputtelijk palet van passie is beschikbaar in het hotel. Huur een kamer voor de nacht – en leef u uit, doe net alsof u een pas gevormd stel bent of ontmoet elkaar in het geheim.

Een uitstekende keuze kan het appartement zijn van een goede vriend of vriendin, die je waarschijnlijk niet zo’n kleinigheid zal ontzeggen..

U kunt natuurlijk seks hebben in de auto of zelfs bij de ingang – als de wederzijdse bevrijding u dit natuurlijk toestaat..

Je kunt zelfs proberen je tijdens de viering terug te trekken in de badkamer van het appartement van vrienden en je te laten verwennen met passie. – "vlijmscherp" in staat om iedereen te prikkelen.

Vergeet niet dat uw passie de stemming van andere gasten niet mag bederven..

7. Op de golven van een orgasme
Natuurlijk zijn er in onze tijd partners die heel conservatief denken in termen van seks..

Bij dergelijke stellen is de vraag hoe seks te diversifiëren een taboe, omdat iedereen "stap naar rechts, stap naar links" komt bijna overeen met promiscuïteit.

Of, als de partners voldoende ontspannen zijn, kan er zich een nog acuter situatie voordoen, te beginnen met een vraag "Waar heb je dit geleerd (Xia)?".

Maar er zijn misschien geen vragen waarvoor u geen oplossing zou vinden – zelfs geen compromis of een die niet voor de hand ligt.

Het meest elementaire dat kan worden geadviseerd voor degenen die niets radicaal gaan veranderen, is het kopen van een hangmat of gewoon een watermatras. Voor mensen die brutaler zijn, kunnen we een seksschommel aanbevelen..

Als we het hebben over een watermatras, dan is dit een vrij eenvoudige oplossing die nieuwe hoofdstukken opent in het intieme leven van je koppel..

Stel je voor: met een watermatras kunnen partners bewegingen niet zo zorgvuldig vastleggen als een gewone of orthopedische matras..

Hij dicteert zijn eigen wetten van seksuele zwaartekracht, en daarom zullen zelfs de meest bekende houdingen nogal ongebruikelijk zijn en je een reeks nieuwe sensaties bezorgen.

8. Opwindende charades
Zoals je weet, als een man heeft "werken" lid – de hersenen weigeren na te denken. En dit is een geweldige kans om te experimenteren. Stel bijvoorbeeld, temidden van seksuele genoegens, een aanzoek aan uw partner voor. speel steden.

De bedoeling van dit idee is om het piekmoment van plezier uit te stellen..

Ga akkoord als je aan het volgende woord denkt "bevriezen", maar in de volgende volgorde: als een man denkt, moet hij wrijvingen stoppen (je kunt en moet blijven bewegen), en als het jouw beurt is om het woord te zeggen, knijp je in de spieren van de vagina (de man moet wrijvingen blijven uitvoeren).

Ik verzeker je dat het plezier fantastisch zal zijn. U zult niet alleen de duur van geslachtsgemeenschap kunnen verlengen, maar de afwisseling van de activiteit van partners zal aangename sensaties versterken, en geforceerde hersenactiviteit zal ook leiden tot een verbetering van het geheugen.!

Bovendien zal er na de seks iets zijn om te onthouden: in een gepassioneerd spel bij het proberen "bedriegen" partner, om je eigen bewegingen voort te zetten, kun je zulke namen van steden bedenken dat je in een andere situatie zou kunnen blozen van hun absurditeit en vulgariteit.

En nu, liggend in bed met een geliefde, kun je zelfs om ze lachen – en tenslotte brengt niets je dichter bij elkaar als een terugkerende glimlach.

Main Navigation