Wat is Armodafinil??

Armodafinil is een actief ingrediënt dat op de markt wordt gebracht onder de handelsnaam Nuvigil®. Het behoort tot een klasse van medicijnen die zijn geclassificeerd als middelen die de waakzaamheid bevorderen. Dit geneesmiddel is de enantiozuivere verbinding van het beroemde eugeroïsche modafinil dat verkrijgbaar is onder de handelsnaam Provigil®. In tegenstelling tot de laatste die uit twee enantiomeren bestaat – de R-(−)- en S-(+)-enantiomeren, armodafinil bestaat alleen uit de (R)-(−)-enantiomeer van het racemische modafinil.

Armodafinil wordt geproduceerd door de wereldwijde farmaceutische gigant – Cephalon, Inc. & werd goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration (FDA) in 2007 – negen jaar na de goedkeuring van zijn broer – modafinil. In 2016 verleende de FDA Mylan, een ander groot farmaceutisch bedrijf, de rechten voor de tadalafil eerste generieke versie van Cephalon’s Nuvigil® op de markt worden gebracht in de Verenigde Staten. Sinds het verlopen van het patent hebben verschillende fabrikanten uit India toegang tot de productie van generieke armodafinil-medicijnen.

Dit geneesmiddel heeft een langere halfwaardetijd dan modafinil. De R-enantiomeer heeft een halfwaardetijd van 10–14 uur vergeleken met 3–4 uur, de halfwaardetijd van de S-enantiomeer. Hierdoor kan het effectiever zijn bij het verbeteren van de waakzaamheid bij patiënten met overmatige slaperigheid overdag [1].

De FDA keurde dit medicijn goed voor de behandeling van extreme slaperigheid overdag als gevolg van obstructieve slaapapneu (OSA), narcolepsie en slaapstoornis in ploegendienst (SWSD). Er zijn echter verschillende toepassingen van armodafinil naast het goedgekeurde gebruik. Artsen kunnen het off-label voorschrijven om andere gezondheidsproblemen te behandelen, zoals ADHD, chronisch vermoeidheidssyndroom, depressie, jetlag, door multiple sclerose veroorzaakte vermoeidheid, myotone dystrofie, leeftijdsgebonden geheugenverlies, depressieve stoornis, Alzheimer’s-ziekte, cognitieve stoornis bij schizofrenie, idiopathische hypersomnie, sufheid na anesthesie en andere.

Armodafinil heeft niet alleen een wakker effect, maar staat ook algemeen bekend om zijn stemmingsverhelderende, ontspannende en motiverende werking- & geheugenverbeterende effecten. Het veroorzaakt echter een ervaring die veel minder krachtig is, recreatief, & euforisch in tegenstelling tot de traditionele stimulerende middelen zoals amfetamine. Hoewel het oorspronkelijk werd ontwikkeld als een krachtige remedie tegen narcolepsie & gerelateerde slaapstoornissen, het’s vaak off-label gebruikt door studenten, wetenschappers, piloten van luchtvaartmaatschappijen, cellisten, & rechters om aandacht, geheugen te verbeteren, & aan het leren.

Armodafinil med is van groot belang voor verschillende wereldwijde legers, alleen om de alertheid te verbeteren & het verminderen van gevechtsvermoeidheid. Afgezien van studenten die het gebruiken om cognitie en mentale scherpte te vergroten, nemen verschillende werknemers, geweldige hardwerkende professionals, topmanagers, inclusief IT-programmeurs, armodafinil nootropics voor een late nacht’s werken om de productiviteit te verbeteren of hun cognitie te vergroten.

Vanwege de veiligheid & eersteklas profiel, armodafinil, ook wel a . genoemd “slimme pil,” kan door elke persoon worden gebruikt, of het nu een gezond persoon is die beter wil presteren door zijn cognitieve reacties te verbeteren, een drang heeft om tot laat te werken (voor continue uren), en wakker blijft tijdens lange missies of competitieve taken die meerdere uren nodig hebben, of over het algemeen om hun gemoedstoestand te verlevendigen.

Dat’s het enige gebruik van armodafinil. Hoe zit het met het werkingsmechanisme?? Hoewel het werkingsmechanisme niet 100% wordt begrepen, weten wetenschappers dat armodafinil een ontwakende werking heeft die vergelijkbaar is met sympathicomimetica, waaronder methylfenidaat & amfetamine. Inderdaad, armodafinil med is een indirecte dopaminereceptoragonist. Het bindt aan de dopamine transporter (DAT) & remt de heropname van dopamine, waardoor de concentratie in de hersenen wordt verhoogd.

Dopamine is een chemische boodschapper die een hoofdrol speelt in je hersenen, waarbij beloningen, geheugen, aandacht en motivatie betrokken zijn, & zelfs het reguleren van lichaamsbewegingen onder andere belangrijke rollen in het lichaam. Het hebben van onvoldoende niveaus in de hersenen kan een negatieve invloed hebben op de individuele stemming, het geheugen, & motivatie. Armodafinil verhoogt ook de concentratie van andere vergelijkbare neurotransmitters zoals histamine en orexine, wat wordt beloond met andere voordelen.

Naast de ontwakende effecten & het vermogen om locomotorische activiteit te bevorderen, armodafinil produceert psychoactieve & euforische effecten. Het verandert krachtig de individuele stemming, het denken, de perceptie, & gevoelens.

Bijwerkingen van Armodafinil & Waarschuwingen

Zoals met elk geneesmiddel dat wordt gebruikt om een ​​bepaald gezondheidsprobleem te behandelen, kunnen bijwerkingen tijdens het gebruik van armodafinil niet 100% worden vermeden.

Een vaak gemelde negatieve reactie is hoofdpijn. Andere verwachte symptomen zijn onder meer:

 • misselijkheid;
 • slapeloosheid;
 • ongerustheid;
 • huiduitslag;
 • xerostomie.

Dit is geen volledige lijst [2]. Deze referentie heeft meer informatie over armodafinil’s bijwerkingen die onmiddellijke medische specialistische aandacht vereisen. Houd er rekening mee dat therapietrouw van het grootste belang is. Neem geen overdosis van armodafinil door het twee keer per dag in te nemen. Maak kennis met de onderstaande doseringsgids om het medicijn veilig te gebruiken en de geweldige effecten ervan te ervaren of om de onderliggende aandoening effectief te behandelen zoals voorgeschreven door een arts.

Symptomen van een overdosis die kunnen optreden tijdens het gebruik van armodafinil en die onmiddellijke noodhulp vereisen, zijn onder meer:

 • droge mond;
 • diarree;
 • pijn of ongemak op de borst;
 • wazig zicht;
 • verwarring;
 • hyperventilatie;
 • duizeligheid, duizeligheid of flauwvallen;
 • prikkelbaarheid;
 • bonzen in de oren;
 • Moeite met slapen;
 • dingen horen, zien of voelen die niet’t daar;
 • trage hartslag;
 • rusteloosheid;
 • ongewone zwakte/vermoeidheid.

Hoewel niet al deze problemen zich kunnen voordoen, kunnen ze, als ze al bestaan, speciale medische specialistische betrokkenheid vereisen.

Trouwens, armodafinil wordt geleverd met waarschuwingen en contra-indicaties. Houd hier rekening mee voordat u de med gaat gebruiken. Het kan leiden tot nadelige gezondheidsproblemen die uiteindelijk uw leven kunnen opeisen. De volgende gezondheidsproblemen zijn gecontra-indiceerd met armodafinil:

 • manisch gedrag;
 • zelfmoordgedachten;
 • psychotische stoornis;
 • hoge bloeddruk;
 • linkerventrikelhypertrofie;
 • ernstige leverziekte;
 • depressie;
 • mitralisklepprolaps syndroom.

Hoewel het niet bekend is of armodafinil invloed heeft op de zwangerschap, bespreek dit dan met een arts voor de risico’s die gepaard gaan als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden. Hetzelfde geldt voor moeders die borstvoeding geven [3].

Reguliere receptdoses Armodafinil

Armodafinil is verkrijgbaar in doseringen van 50, 150, 200 en 250 mg, en het is’s gebruikt om wakker te worden bij patiënten met de diagnose overmatige slaperigheid geassocieerd met OSA, SWSD & narcolepsie. De aanbevolen doseringen zijn als volgt:

 • voor narcolepsie, 150–250 mg armodafinil eenmaal daags ’s morgens toegediend;
 • voor OSA, 150–250 mg eenmaal daags oraal ingenomen in de ochtend; doses tot 250 mg/dag werden goed verdragen, maar studies tonen aan dat er geen consistent bewijs is van een bijkomend voordeel van een dosis armodafinil boven 150 mg/dag;
 • voor SWSD, ongeveer 150 mg oraal eenmaal per dag ingenomen. 1 uur eerder bij het plannen van de ploegendienst.

Zoals gezien, varieert de dosering afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de effectiviteit van de ingenomen dosissterkte en de toestand van de aandoening die wordt behandeld. Laat’Kom meer te weten over andere overwegingen voor de dosering van armodafinil.

Enkele doseringsaanbevelingen

Eerlijk en zelfbewust zijn is van het grootste belang als het gaat om het bepalen van de juiste dosis armodafinil voor uw behoeften. Als u in het verleden een noötropicum zoals modafinil heeft gebruikt en armodafinil wilt testen?, een goede vuistregel is dat 200 mg modafinil hetzelfde is als 150 mg armodafinil. Het heeft dezelfde voordelen met betrekking tot de duur & mate van enige productiviteit of cognitieverbeterende effecten.

Dus als u de doseringsrichtlijnen van modafinil begrijpt,’Ik zal wat experimenten moeten doen met armodafinil. Gewoonlijk is armodafinil 150 mg de startdosis voor de meeste patiënten die eenmaal per 24 uur moet worden ingenomen, en deze kan worden verhoogd tot de dosis van 250 mg om vermoeidheid krachtig te verminderen zonder enige waarneembare verandering in de frequentie van negatieve effecten [4].

Zoals gezien, 150 mg & 250 mg doses belonen met dezelfde effecten. Dit betekent dus niet noodzakelijk dat meer mg beter is. Een onderzoek uit 2006 bij patiënten die leden aan extreme slaperigheid geassocieerd met narcolepsie, wees uit dat een dosis armodafinil van 150 mg even effectief is als 250 mg voor het verbeteren van de waakzaamheid en het verbeteren van het geheugen, & vermoeidheid verminderen [5].

Uit de studie werden bij geen van beide doses veranderingen in de ernst of frequentie van bijwerkingen gemeld. Deze openbaring laat zien dat de hoogste dosering armodafinil is niet altijd de meest ultieme keuze.

Je zou inderdaad kunnen aannemen dat hoe hoger de dosis, hoe beter de ervaring. De perfecte dosering van armodafinil is echter volledig gebaseerd op de individuele gezondheid & de “slimme drugs” behoeften. Misschien wil je gewoon slaperigheid overwinnen, dus de lagere doses kunnen dit probleem helpen oplossen. Een andere persoon kan zien dat een hogere dosis zal belonen met een waanzinnig grote en verbazingwekkende cognitieve functie of waakzaamheid. Echter, dat’is niet het geval. Hogere doses hebben hetzelfde effect als lagere doses, en het’Het is het beste om de aanbevolen 150 mg armodafinil per dag aan te houden.

Gebruik deze standaard dosering van armodafinil voor noötropische doeleinden & het zal je 8 . bieden–13+ uur onvervalste focus, mentale scherpte & concentratie. Als u echter’Als u op zoek bent naar een versterkt of verminderd cognitief augmentatie-effect, volgen hier enkele andere aanbevelingen voor de dosering van armodafinil:.

Desalniettemin kunnen doseringen van armodafinil tot 400 mg/dag voor sommige personen goed werken, en het’s van uw medisch specialist om u deze dosis voor te schrijven als u narcolepsie of een gezondheidsprobleem behandelt waarvoor een verhoogde plasmaconcentratie van armodafinil nodig is [8].

Over microdosering van Armodafinil

Nieuw in het nootropische veld? Gevorderde “slimme pil” gebruikers overwegen microdosering van armodafinil, een ervaring waarbij iets lager dan 50% van de aanbevolen dosis wordt ingenomen.

Het verkrijgen van de perfecte armodafinil-microdosis vereist wat experimenteren van uw kant, omdat er geen publicaties bestaan ​​over een minuscule armodafinil-dosis die in de loop van de tijd wordt ingenomen om de individuele cognitie te verbeteren.

Een perfect voorbeeld wordt weergegeven door een Reddit-gebruiker die ontdekte dat 150 mg significante negatieve effecten veroorzaakte, zoals maagklachten, verslechterde sociale interactie & ongerustheid. De gebruiker onthulde dat microdosering van armodafinil geweldig is voor focus – vooral met de 1/8 van 150 mg tab.

De Redditor onthulde dat het innemen van armodafinil hem hielp gefocust te blijven op het werk. In het begin, terwijl hij probeerde de perfecte dosering te krijgen, begon hij met een dosis van 150 mg. Hij merkte echter de eerder genoemde bijwerkingen op, waaronder prikkelbaarheid en slaapproblemen. Bovendien vermeed de gebruiker koffie, omdat dit de bijwerkingen zou kunnen versterken.

Volgens hem is 150 mg of zo geweldig als je veel taken te doen hebt & alleen kan worden gelaten om u op uw werk te concentreren. Het kan echter slecht zijn voor de sociale interactie. Hij begon te experimenteren met het nemen van geleidelijk kleinere doses totdat hij er een ontdekte waarmee hij de waanzinnig grote voordelen van de.. “slimme pil” [9].

Dit zijn volgens hem de tips waarvan wij denken dat ze ook goed voor jou kunnen werken:

 • 75 mg: het kan bijdragen aan enkele negatieve effecten;
 • 37.5 mg: lichte angst kan zich manifesteren in ongeveer 1–2 uur na inname; sociale interactie is ongewijzigd in vergelijking met placebo;
 • 18.75 mg: verbeterde mentale focus zonder negatieve effecten; bovendien werkt koffie synergetisch bij deze dosis armodafinil.

Een voordeel van microdosering van de “slimme pil” is dat u het vaker kunt gebruiken, tot wel 6 tot 7 dagen per week, als u geen tolerantie, ernstige negatieve effecten of ontwenningsverschijnselen ontwikkelt.

Snap het? Als u armodafinil wilt microdoseren, stellen we het volgende protocol voor als u graag een dosis wilt vinden die u zal belonen met de gewenste focusverbeterende effecten of verhoogde productiviteit zonder enige negatieve effecten te ervaren:

 • start armodafinil op 50–75 mg, 3 keer per week – waarschijnlijk de volgende dag na inname de eerste week overslaan; door dit te doen, kunnen sommige bijwerkingen optreden – hoewel het zelden gebeurt;
 • als je dat niet doet’t negatieve reacties ervaart en een grotere boost in denkkrachteffect of productiviteit wilt, verhoog de dosis naar 150 mg voor de volgende week & bijhouden hoe dat voelt;
 • als u toch negatieve effecten ervaart bij het innemen van armodafinil 150 mg, verlaag dan de dosis tot 37.5 mg of 18.75 mg in combinatie met koffie voor de komende week & monitor hoe je erop reageert.

Het gebruik van 50 mg of minder wordt als een microdosis beschouwd. Reden? De dosis ligt onder de therapeutische drempel. Door het te nemen, hangt de uitkomst af van uw biochemie. Microdosering kan u dwingen om de . geleidelijk te verlagen of te verhogen “slimme pil” dosering totdat u uw “zoete plek.” Wetenschappers tonen inderdaad aan dat armodafinil, net als modafinil, goed wordt verdragen en veilig is. Zodra u de dosering heeft gevonden die u het beste beloont, noteert u deze en blijft u eraan vasthouden zolang u de effecten ervan nodig heeft.

Hoeveel Armodafinil moet u nemen??

De beste manier om armodafinil in te nemen is volgens een recept.

Als u echter gezond bent en voor de eerste keer verhoogde cognitieve effecten moet ervaren, wordt u aangeraden om met een lagere dosis te beginnen, zoals eerder gezegd & geleidelijk opbouwen naar een hogere dosis. Dit doe je om ervoor te zorgen dat je’ben niet allergisch voor de “slimme pil” & dat u het zowel metaboliseren als met succes uit uw lichaam kunt verwijderen.

Inderdaad, de lever doet veel dingen als je’opnieuw medicatie nemen. Bijna alle ingenomen medicijnen worden door de lever gemetaboliseerd met behulp van een reeks enzymen (CYP450-iso-enzymen) om chemicaliën af te breken totdat ze’opnieuw uit het lichaam worden geëlimineerd.

Iedereen heeft unieke CYP450-genen (polymorfismen). Sommige individuen hebben een sterker vermogen om bepaalde chemicaliën af te breken dan anderen. Dat’s de reden waarom sommige mensen overwegen meerdere keren per dag koffie te drinken, terwijl anderen na slechts één kopje meerdere uren aan de draad lijken te blijven. Het lichaam van dergelijke mensen is fundamenteel niet in staat om de cafeïne zo efficiënt af te breken vanwege de CYP450-polymorfismen waarmee ze zijn geboren.

Hetzelfde kan gebeuren met armodafinil — daarom is het’s beschouwd als de beste en veiligste methode om ervoor te zorgen dat er geen complicaties zijn met uw CYP450-genen voordat u direct overgaat op een maximale dosis van 300+ mg. Als u moeite heeft met het metaboliseren van armodafinil, zullen de bijwerkingen veel langer aanhouden, en het nemen van hogere doses zal de negatieve effecten verlengen als ze zich voordoen.

Bovendien, als u armodafinil elke dag gebruikt, kunnen de plasmaspiegels in uw bloedbaan zich in de loop van de tijd opbouwen. Zo het’is het het beste om alleen de aanbevolen dosering te nemen of niet meer dan 300 mg wanneer u het dringend nodig heeft.

Armodafinil voor narcolepsie & ADHD

De gemiddelde voorgeschreven dosis armodafinil voor zowel narcolepsie & ADHD is 150 mg. In sommige gevallen kan het worden verhoogd tot max. 250 mg, zoals eerder besproken. Voor ADHD dienen patiënten de medicatie over het algemeen dagelijks toe, waarbij ze elk 1 of 2 dagen vrij nemen & elke week om het optreden van negatieve langetermijneffecten te stoppen.

Narcoleptische patiënten doen dat vaak niet’geen vrije dagen nemen modafinil modvigil 200mg, omdat ze hierdoor een opmerkelijke opflakkering van symptomen kunnen ondergaan. Dit is aan het individu of een medisch specialist om te beslissen, afhankelijk van hoe ernstig hun symptomen zijn.

Armodafinil voor cognitieve verbetering

Armodafinil heeft verschillende neurochemische werkingen in de hersenen, die verband kunnen houden met primaire effecten op catecholaminerge systemen zoals dopamine, epinefrine (adrenaline), evenals noradrenaline (noradrenaline). Deze effecten zijn over het algemeen gunstig voor cognitieve processen. Het verhoogt ook de extracellulaire catecholamines, serotonine, glutamaat en histamine en activeert het orexinerge systeem terwijl het gamma-aminoboterzuur (GABA) vermindert. Vanwege dit belang is er nu steeds meer bewijs dat armodafinil mogelijk de cognitieve functie verbetert, met name het werkgeheugen, het episodisch geheugen, & processen die cognitieve controle vereisen.

Vanwege deze onthullingen, zoals eerder vermeld, wordt het nu off-label gebruikt door healthy “slimme medicijn” enthousiastelingen (uit alle lagen van de bevolking) die graag hun geweldige denkvermogen willen vergroten. Hiervoor is armodafinil 150 mg een gemiddelde dosis. Echter, het’het is raadzaam om met een lagere te beginnen, e.g., 75 mg, en verhoog of verlaag het totdat u de perfecte dosissterkte vindt die u zal belonen met betere cognitieve effecten terwijl u goed reageert. Neem een ​​uur voor het begin van de studie een tablet in en concentreer je tijdens het studeren, zodat de effecten van armodafinil je in de stemming brengen, waardoor je wordt beloond met onmiddellijke concentratie en verbeterde mentale scherpte. Don’ik doe andere dingen. Concentreer je op studeren of het uitvoeren van de geplande taak.

Het idee dat het nemen van armodafinil je onmiddellijk slimmer zal maken, is verkeerd. Het mechanisme verscherpt gewoon je waakzaamheid, aandacht, focus, & motivatie zoals supersterke koffie. Er moet al een grote wens zijn om eerst te studeren of te werken om de stemmingen op hun plaats te brengen in combinatie met het medicijn om het effectief te maken.

Aanbevolen doseringsschema voor gebruik door beginners

Met indrukwekkende lof voor armodafinil, don’je hoeft je niet te haasten om het te gebruiken zonder een arts te raadplegen. Uw gezondheid staat voorop. Dus het beste is om het advies te gebruiken dat we’behandeld in deze gids – misschien door het te microdoseren en de voordelen en verwachte bijwerkingen te controleren.

Als u het gebruikt om een ​​gezondheidstoestand te behandelen, neem het dan ijverig in volgens het recept. Overdosis ook niet, omdat te veel ervan gevaarlijk kan zijn. Dit medicijn kan met of zonder voedsel worden ingenomen, maar sommige voedingsmiddelen kunnen het begin van de werking enigszins vertragen.

De volgende tabel geeft het aanbevolen doseringsschema voor armodafinil voor beginnende gebruikers:

Week Dosis Eventuele negatieve effecten?
1 50–75 mg Zo ja, dan is dit medicijn misschien niet voor jou. U kunt echter lagere doses proberen, zoals 37.5 mg of 18.75 mg zoals eerder besproken
2 150 mg Zo ja, ga verder naar 50–75 mg/dag
3 225–250 mg Zo ja, probeer dan 150 mg/dag of een lagere dosis
4 300 mg Zo ja, probeer dan 250 mg/dag of een lagere dosis
5 350 mg Zo ja, ga verder met 300 of 250 mg/dag
6 400 mg Zo ja, hervat naar 350 mg/dag of een lagere dosis

Blijf de dosering controleren totdat u de beste dosis vindt die aan uw behoeften voldoet zonder grote bijwerkingen. Houd er rekening mee dat sommige negatieve symptomen zelfs bij lagere doses kunnen optreden. Naleving van het recept en het raadplegen van een arts zijn echter het beste startpunt.

Waar veilige Armodafinil-pillen online kopen zonder Rx?

Nu u de voordelen en doseringsrichtlijnen van deze beroemde nootropic kent, waar kunt u deze veilig kopen?? Het online krijgen is goedkoper in vergelijking met het bezoeken van uw plaatselijke apotheek waar een recept vereist is.

Houd er rekening mee dat armodafinil beschikbaar is in verschillende generieke versies. Artvigil en Waklert zijn enkele van de meest populaire. Online nootropic-tabs kopen is heel gemakkelijk, privé en kosteneffectief. Het enige wat u hoeft te doen is op zoek naar een gerenommeerde re & betrouwbaar “slimme pil” leverancier waarop u kunt vertrouwen voor hoogwaardige en echte pillen van goedgekeurde farmaceutische bedrijven. Zoals gewoonlijk raden we de volgende online drogisterijen aan die hieronder worden beschreven, omdat ze 100% legitiem zijn en armodafinil tegen gereduceerde prijzen aanbieden zonder een Rx.

Armodafinil kopen.com

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit de echte armodafinil-verkoper. Het’s hevig concurreren met de toonaangevende leverancier van nootropic – ModafinilXL. BuyArmodafinil doet echter zijn best om zijn klanten tevreden te stellen met waanzinnig goede producten die afkomstig zijn van door de FDA goedgekeurde farmaceutische bedrijven in India.

Door haar website te bezoeken,’zal veel info vinden – van de doelen en klantbeoordelingen tot betalingsopties, verzend- en trackinggegevens, beschikbare kortingen, beste deals en veelgestelde vragen over producten. Deze online apotheek heeft alles wat je moet weten over de twee wereldberoemde noötropica – modafinil en armodafinil. Het doet er niet toe’geen nep-drugs aanbieden – gewoon echte pillen om je wakker te houden en je cognitieve functie te vergroten.

Om zijn klanten tevreden te stellen, biedt het geweldige kortingen en aanbiedingen zoals 21% korting op Bitcoin-betalingen. U kunt ook goede couponcodes toepassen die de uiteindelijke kosten van uw bestellingen verder verlagen. BuyArmodafinil werd opgericht om wereldwijde shoppers te voorzien van directe levering van generieke armodafinil & modafinil uit India naar hun drempels op de beurs & redelijke prijzen – meestal tegen de productiekosten; – evenals gratis verzending als u voldoet aan de drempel om in aanmerking te komen. Daar’geen dokter nodig’s recept of een zorgelijke reis naar uw plaatselijke apotheek met hogere medicijnprijzen!

Ga voor meer informatie over deze leverancier naar de website en krijg alle details over de verzendopties, met name de landen waar het niet voorkomt’t verzenden naar, de betaalmethoden, beschikbare kortingen en aanbiedingen, het restitutiebeleid, enz.

KoopModa.org

Er zijn veel goede dingen te zeggen over BuyModa.org. Inderdaad, deze gerenommeerde leverancier van modafinil en armodafinil zal uw nootropic-winkelervaring veel gemakkelijker maken.

Om te beginnen is BuyModa de beste “slimme pil” leverancier die levert aan Canada. Pakketverzending naar sommige andere landen kan echter een beetje uitdagend zijn vanwege strikte douanewetten en voorschriften voor drugsgebruik.

BuyModa biedt waanzinnig goede klantenservice in westerse stijl die ernaar streeft om ervoor te zorgen dat elke shopper een veilige, beveiligde ervaring ervaart, & prettige koopervaring bij het online kopen van modafinil. Ook, de beschikbare producten zijn goedkoop!. Het biedt enkele van de beste prijzen in de online modafinil-industrie. U’U zult veel ervaren wanneer u bestelt bij BuyModa.

Zoals elke gerenommeerde nootropic-leverancier, heeft BuyModa een gegarandeerde pakketbezorging. U ontvangt uw bestelling snel als deze naar uw land of naar u wordt verzonden’Je krijgt een volledige terugbetaling of een andere gratis verzending van het product als het vastloopt bij de douane. Bovendien, je’heb verschillende betalingsopties om uit te kiezen. Bij het uitchecken,’U vindt ongelooflijke opties, waaronder Visa, MasterCard, Discover, American Express, PayPal, Stripe, Bitcoin en andere.

Als u op zoek bent naar manieren om meer te besparen, heeft BuyModa enorme modafinil-kortingen. Het biedt bijvoorbeeld:

 • 20% korting op alle bestellingen geplaatst met Bitcoin;
 • 30 bonustabs op alle bestellingen van meer dan $ 150;
 • 20 tabbladen bonus van Modalert voor een terugkerende klant.

als jij’vastbesloten bent om modafinil goedkoop en snel te krijgen, raden we aan hier te beginnen. Voor meer informatie over deze leverancier raden we u aan om onze andere gids te lezen: “BuyModa Review: #1 Trusted Smart Drug Vendor 2021 Choice.”

ModafinilXL.com

ModafinilXL is naar voren gekomen als: de #1 nootropische leverancier en is beoordeeld als een van de meest vertrouwde & gerenommeerde verkopers op de markt. Het onderscheidt zich van zijn concurrenten vanwege de prijsstelling van medicijnen in combinatie met kortingen, uitstekende verzending met gegarandeerde levering. Het heeft tonnen pragmatische positieve recensies op beroemde sites zoals Trustpilot, Yotpo, Reddit, & andere forums.

Winkelen met ModafinilXL is voordelig. Shoppers kunnen profiteren van winstgevende productkortingen waardoor ze geld besparen en gratis verzending krijgen. Bijvoorbeeld, u krijgt 20% korting wanneer u uw pillen koopt met Bitcoins. Trouwens, terugkerende kopers krijgen ook 10 extra nootropic-tabs, terwijl degenen die een recensie achterlaten op Trustpilot 20 extra nootropic-pillen krijgen.

MXL heeft een groot assortiment armodafinil & modafinil-varianten. U kunt zoveel bestellen als u wilt van een van de aangeboden nootropics & in welke kracht je maar wilt. Als u niet weet of armodafinil of modafinil geschikt voor u is, heeft MXL de deal –het stuurt u gratis 20 proefmonsters wanneer u een bestelling plaatst. Probeer deze voorbeelden & bekijk welke tablet je voorkeur heeft.

Bovendien heeft MXL belachelijk royale kortingen. Kijk gewoon op de website voor de beschikbare prijsverlagende kortingsbonnen. als jij’als u een terugkerende klant bent, beloont MXL u met $ 25 korting op uw volgende bestelling, $ 30 korting op uw volgende bestelling als u een eerlijke recensie voor hen schrijft, $ 35 korting op uw volgende nootropic-bestelling als u uw eerlijke recensie op sociale media kunt delen. Daar’er is veel te krijgen van MXL. Bezoek de e-apotheek en ontdek meer voordat u een bestelling plaatst.

Ook biedt MXL verschillende opties – eenvoudige, veilige en zeer veilige betalingen. Het accepteert betalingen via creditcards zoals MasterCard, PayPal, Bitcoin, AmEx en Visa.

De levering van Armodafinil is 100% gegarandeerd. Het komt snel bij je thuis, afhankelijk van de verzendmethode die je kiest. Als je pakket echter niet bij je voordeur aankomt vanwege een zeldzame inbeslagname van armodafinil bij de douane of vastzit bij de douane, heb je twee opties van MXL:

 • uw bestelde pakket wordt zonder extra kosten opnieuw verzonden;
 • u ontvangt 100% van uw geld.

MXL’s verzending is snel, discreet en betaalbaar. Binnen 72 uur na het plaatsen van uw nootropic bestelling, u’U krijgt een pakketvolgnummer dat u kunt gebruiken om updates van pakketzendingen in realtime te volgen via Aftership.

Afhankelijk van uw land, verzenddata voor duurt:

 • voor Express Mail Service kost het $ 49 (gratis voor productbestellingen van meer dan $ 180) en duurt 7-10 werkdagen als u vanuit het Verenigd Koninkrijk bestelt (u moet belastingen betalen) & douanekosten), de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland of Australië & 14–30 werkdagen als u een nootropic koopt van waar ook ter wereld, zoals Oekraïne, Kenia of Rusland.
 • voor MXL reguliere luchtpostverzending (standaard verzending) die $ 39 kost (gratis op producten van meer dan $130), duurt het ongeveer 10-18 werkdagen om in de genoemde landen te worden afgeleverd;
 • Binnenlandse verzending Royal Mail UK duurt 2 tot 5 dagen. Het kostte je $ 49 plus 20% van het subtotaal van je bestelling;
 • EU verzending vanuit de EU duurt 3-7 dagen. Het kostte $ 49 plus 50% van het subtotaal van je bestelling. Het kiezen van deze methode heeft geen problemen bij de douane. Het’s 100% gegarandeerde levering.

Daar’er valt veel te zeggen over deze verkoper; we raden u echter aan onze ModafinilXL-recensie te lezen: #1 Beste legitieme Modafinil-aanbieder in 2021 voor volledige dekking van deze leverancier.

Conclusie

Nu weet je de juiste dosering van armodafinil. Dit medicijn kan buitengewoon nuttig zijn in een tijd waarin u uw workflow moet bevorderen & productiviteit of afscheid nemen van slaperigheid. Sommige slimme mensen gebruiken het vaak om hun collega’s of concurrenten een stap voor te zijn & om hun algehele prestaties op het werk of op school te verbeteren.

De echte dingen over dosering zijn te wijten aan de angst om negatieve effecten te veroorzaken. Dat’is de reden waarom de juiste dosering van belang is bij dit medicijn. We raden aan te beginnen met een lage dosis van 50 mg of 75 mg, als u een beginner bent, gedurende de eerste paar dagen voordat u deze verhoogt. Het normale doseringsbereik voor armodafinil med (Artvigil & Waklert) is 50–250 mg per dag. Als u dit medicijn neemt, moet u er altijd voor zorgen dat u’opnieuw voldoende voedsel consumeren & water gedurende de dag om mogelijke negatieve effecten te voorkomen. Kortom, het vinden van de beste leverancier die echte armodafinil aanbiedt, is vrij eenvoudig. Wij’hebben u de meest vertrouwde e-apotheken gepresenteerd, en het’het is aan jou om de beste te kiezen die aan je behoeften voldoet. U’heb deze handleiding gelezen. U’heb de tips. Veel winkelplezier.

Referenties

 1. Armodafinil en Modafinil hebben substantieel verschillende farmacokinetische profielen ondanks dezelfde terminale halfwaardetijden. Door Mona Darwish, Mary Kirby, Edward T. Hellriegel, & Philmore Robertson Jr. Gepubliceerd: 24 augustus 2012. Koppeling.springer.com.
 2. Bijwerkingen van Armodafinil | Medisch beoordeeld door Drugs.com. Laatst bijgewerkt: 5 juli 2020. Opgehaald: 21 december 2020. Drugs.com
 3. Wie mag Armodafinil niet gebruiken?? Opgehaald: 21 december 2020. Webmd.com.
 4. Armodafinil voor sarcoïdose-geassocieerde vermoeidheid: een dubbelblinde, placebo-gecontroleerde, cross-over studie. Door Elyse E. Lower, MD, Atul Malhotra, Victoria Surdulescu en Robert P. Baughman. Gepubliceerd: 20 augustus 2012. Ncbi.nlm.NIH.regering.
 5. De werkzaamheid en veiligheid van armodafinil als behandeling voor volwassenen met overmatige slaperigheid geassocieerd met narcolepsie. Door John R. Harsh, Roza Hayduk, Russell Rosenberg, et al. Gepubliceerd: april 2006. Pubmed.ncbi.nlm.NIH.regering.
 6. Armodafinil versus modafinil bij patiënten met overmatige slaperigheid geassocieerd met slaapstoornis in ploegendienst: een gerandomiseerde dubbelblinde multicentrische klinische studie. Door D. V. Tembé, A. Dhavale, H. Desai, et al. Gepubliceerd: 1 juni 2011. Hindi.com.
 7. Farmacodynamische effecten op alertheid van enkelvoudige doses armodafinil bij gezonde proefpersonen tijdens een nachtelijke periode van acuut slaapverlies. Door David F. Dinges, Sanjay Arora, Mona Darwish en Gwendolyn E. Niebler. Gepubliceerd: januari 2006. Pubmed.ncbi.nlm.NIH.regering.
 8. Armodafinil. Opgehaald: 21 december 2020. Wetenschapsdirect.com.
 9. R/microdosering | Microdosering Armodafinil is geweldig voor focus! (1/8 van 150 mg pil). Door 5hr00m. Opgehaald: 21 december 2020. Reddit.com.

Auteur details

MBBS, MD – Psychiatrie, Consulent Psychiater