Site Loading

Een kus is in veel opzichten intiemer dan de geslachtsgemeenschap zelf. En hoewel seks begint met een kus, eindigt niet elke kus met een bed. Kussen is tenslotte de zekerste manier om te weten of je echt een stel bent..

Een nieuwe studie uitgevoerd door wetenschappers heeft aangetoond dat voor de overgrote meerderheid van de schone seks de eerste kus veel belangrijker is en langer in het geheugen blijft dan de eerste seksuele ervaring. Volgens een recent onderzoek wordt deze gebeurtenis als opvallender beschouwd dan het verlies van maagdelijkheid, ongeveer 90% van de ondervraagden. Bovendien konden veel dames praten over de details van hoe dit precies gebeurde, zelfs als hun eerste kus lang geleden plaatsvond..

Professor Sherrill Kirschenbaum van de Universiteit van Texas heeft onlangs een boek uitgebracht over de resultaten van haar jarenlange onderzoek, getiteld "The Science of Kissing: What Our Lips Tell Us". Volgens de opmerkingen van de auteur behandelen vertegenwoordigers van verschillende geslachten dit proces echt anders. Vrouwen hechten dus traditioneel veel belang aan kussen en drukken daarin de hele essentie van de relatie uit..

Kiss – Compatibiliteitstest

Een kus is in veel opzichten intiemer dan de handeling van geslachtsgemeenschap..
En hoewel seks begint met een kus, eindigt niet elke kus met een bed. Kussen is tenslotte de zekerste manier om erachter te komen of je echt een stel bent. Er zijn (en zelfs heel vaak) gevallen waarin ze de onverenigbaarheid van mensen aan het licht brengen. Dit is waarschijnlijk de geheime supertaak van de kus. Twee mensen kunnen interesse in elkaar hebben en zelfs de meest vurige sympathie, ze voelen zich goed samen. Maar de eerste kussen zullen laten zien dat er hier geen passie is, er is alleen tedere vriendschap. En soms veroorzaakt de allereerste aanraking van de lippen een paradoxale reactie – kilheid, zelfs vijandigheid. Het is deze reactie die zal volgen als een man en een vrouw, die in alle opzichten bij elkaar passen, fysiologisch onverenigbaar zijn..

Het is geen wonder dat vrouwen zoveel aandacht besteden aan hun eerste kus. Naast de erotische en psychologische aspecten is voor hen het biologische aspect van de kus erg belangrijk. Over het algemeen voert een vrouw bij het kussen van een man haar eigen uitdrukkelijke analyse uit..

Zoals geestig opgemerkt in een van de publicaties over een bepaald onderwerp – een vrouw op het moment van een kus berekent met behulp van haar boordcomputer de lichaamstemperatuur van een man, neemt een speekselmonster op zuurgraad, meet zijn pols en bestudeert zorgvuldig zijn hormonale systeem, waarvan de gegevens worden verkregen uit speeksel en de geur ervan. Uiteindelijk geeft een ingenieus rekenapparaat de vrouw een antwoord: is deze man geschikt voor haar als opvolger van het menselijk ras of maakt haar moeder zich al zorgen, en is het tijd om naar huis te gaan.

Daarom zijn de eerste kussen het belangrijkste moment in de ontwikkeling van een relatie, misschien nog wel belangrijker dan de eerste sekservaring. Trouwens, precies hoe je kust, kan veel over jou in het algemeen vertellen, evenals over je humeur op dit moment..

Een kus draagt ​​een breed scala aan seksuele signalen. Allereerst concentratie "feromonen" in de geur die van jou uitgaat, kan al veel vertellen over de staat van je seksualiteit op dit pikante moment. Verder, als je lippen strak zijn samengedrukt, duidt dit op een onwil om verder te spelen. Als ze openen en naar binnen laten, kan je partner de uitnodiging alleen accepteren, want het betekent – wees moediger! Als de tong van de partner naar toe beweegt, geeft dit vooral zijn expliciete wens aan

als hij tegelijkertijd gespannen is. Zachte, precies ongrijpbare tong kan duiden op een voorkeur voor langzaam liefdesspel..

En hoewel hier enkele punten zijn die je gedrag tijdens een kus aanzienlijk kunnen beïnvloeden, moet je elkaar toch zelf leren voelen. Goede geliefden bereiken, zelfs in het stadium van dit lipspel, volledig contact en wederzijds begrip, waardoor ze maximaal plezier kunnen beleven aan intimiteit..

Vier mannelijke kussen

Dus we komen bij het belangrijkste: de allereerste kus met hem zal je veel interessante dingen over deze man vertellen. Afhankelijk van de manier van kussen, kunnen mannen worden onderverdeeld in vier categorieën, die elk hun eigen communicatiestijl met vrouwen hebben..

Hij heeft een strakke, intense en nerveuze kus. Zijn lippen en / of tong zijn iets meer gespannen dan nodig is. Zo’n partner houdt erg van bijten, en zijn activiteit heeft een ietwat hysterische connotatie. Op momenten van passie kan zo’n koortsachtige kus heel opwindend zijn..

Hoe is hij? Hij zal hoogstwaarschijnlijk het initiatief in een relatie naar je toe duwen. Hij gelooft dat het zijn taak is u zo goed mogelijk te vermaken, en dat u de richting moet bepalen en die in het algemeen van de hand moet doen. Hoe zelfverzekerd hij ook mag lijken, jij bepaalt eigenlijk de regels. Wees hem een ​​heel goede, vriendelijke minnares en "bestellen" dergelijk gezamenlijk entertainment, dat hij ook leuk zal vinden. Hij is pathologisch sociaal: neem als norm zijn theater van de ene acteur, dat hij voor een andere schoonheid zal arrangeren. Zijn hobby’s zijn van korte duur. Onthoud dit wanneer hij een gesprek over eeuwige liefde begint: het zou goed zijn om zijn gevoelens met de tijd te testen. Je wordt het perfecte koppel als je nuchter, zelfverzekerd en bereid bent om de relatie zachtjes en onopvallend te domineren. Ren weg van hem als je niet weet hoe je flirten aan de zijkant kunt vergeven.

Hij kust hard, zijn bewegingen zijn ritmisch en eentonig, hij handelt zeer krachtig en besluitvaardig. Voor sommige kritisch ingestelde meisjes wordt zijn kus geassocieerd met een aluminium lepel, die in de mond wordt gepraat. Dergelijke meisjes vormen echter een minderheid..

Hoe is hij? Je zult kalm bij hem zijn. Twijfel niet. Dit is een echte en heel betrouwbare man. Maar verwacht van hem geen vuurwerk van gevoelens en gekke romantische fantasieën. Hij is zeker een traditionalist in zijn opvattingen. Bied hem geen anale seks aan, of, God verhoede, stap op een snowboard totdat je hem beter leert kennen. Begrijpt het misschien niet. Wees voorbereid op een afgemeten huwelijksleven: een man van dit pakhuis benadert alles tot in detail en zal je koppig naar het kadaster slepen als hij liefheeft. En verzet je er ook grondig tegen om daarheen te gaan, als het huwelijk nog niet in zijn plannen is opgenomen. Je bent voor elkaar gemaakt als je een voorliefde hebt voor stille gezinsvreugde en van je partner, allereerst heb je morele steun en gemoedsrust nodig. Gooi het als je een waterval van emoties, impulsen en avontuur wilt.

Kussen zachtjes, bijna zonder haar tong te gebruiken. Zijn kus is nat, misschien te nat. Zijn lippen lijken vernauwd. Hij omhelst je zachtjes, als een antieke vaas. Over het algemeen kust ze heel zachtjes..

Hoe is hij? Zal een uitstekende, zeer aanhankelijke en zorgzame partner zijn. Misschien is dit geen vulkaan van passies, maar je zult zeker een zee van tederheid in zijn ziel vinden. Wees dus tactvol en voorzichtig met zijn gevoelens. Het kan zijn dat je zijn knie zelf moet aaien, zodat hij je op zijn minst een onfatsoenlijk voorstel durft te doen. Over het algemeen zal uw leven samen veel succesvoller zijn als u hem begeleidt en ondersteunt. Het is niet dat hij zelf niet weet wat hij moet doen, het is gewoon dat ondersteuning erg belangrijk voor hem is. Het belangrijkste pluspunt in een relatie met hem is dat hij je naar de uiteinden van de wereld zal volgen en beide rugzakken zal dragen. En zijn liefde zal de weg voor je verlichten. Maar bepalen wat het einde van de wereld wordt genoemd, is uw zaak. Ga bij hem weg als je de voorkeur geeft aan eigenwijze mannelijke vechters..

Kus hem als een zak lolly’s met verschillende smaken. Hij kan op een van de drie hierboven beschreven manieren kussen, waarbij hij gemakkelijk en natuurlijk van de een naar de ander gaat. Hoogstwaarschijnlijk zal hij zich tegelijkertijd aan u aanpassen, aan uw wensen, die hij zeer nauwkeurig zal kunnen vastleggen.

Hoe is hij? Heb jij even geluk. Het is mogelijk dat het geluk nog enkele uren aanhoudt, en dan kan de gevoelige weggenomen worden. Veel mensen vinden hem leuk en weten ervan. Dus houd hem stevig vast. Nu voor het plezierige. Hoogstwaarschijnlijk zal hij de relatie enigszins domineren, en in het algemeen stuur je samen, als gelijkwaardige partners. Wederzijds begrip is het sleutelwoord in een relatie met hem. Moet je aan zijn verwachtingen voldoen? Hij heeft een hoge lat. Je voelt je goed samen als je expressief en zelfverzekerd bent. Ren voor hem weg, als je niet constant de titel van de ideale vrouw gaat verdedigen..

Main Navigation