Site Loading

Na bestudering van het gedrag van enkele duizenden getrouwde stellen, kwamen psychologen van de Harvard University tot een teleurstellende conclusie: de mening dat vrouwen hun hand opsteken naar hun echtgenoten wanneer ze de controle over zichzelf verliezen in een vlaag van woede, is onjuist..

Enge vrouwelijke wraak: penissen worden opzettelijk afgesneden?

Integendeel, ze zijn koelbloedig en berekenend, kiezen zorgvuldig een voorwerp dat naar een echtgenoot kan worden gegooid en gebruiken nooit een schaal of vaas die ze waarderen. De geïnterviewde vrouwen gaven toe dat ze zeer nauwgezet de lichaamsdelen of het gezicht kiezen die ze zouden willen verwonden. In sommige gevallen – "om op te vallen", In andere – "pijn doen". En in strijd met de elementaire logica, zoals de medewerkers getuigen "Ambulance", een man die gewond is geraakt bij ruzies wordt bijna altijd naar het ziekenhuis begeleid door de vrouw die hem heeft verwond.

Het is een feit dat vrouwen wraakzuchtiger zijn dan mannen. De vrouw is in de eerste plaats boos omdat haar man vals speelde, en ten tweede, dat daardoor bij haar negatieve emoties veroorzaakte die verband hielden met haar eerdere wandaden.

Enkele opvallende voorbeelden.

Nadat ze had gehoord over de streken van haar gelovigen, maakte een Brusselse Suzanne Lumen geen schandaal, maar zette integendeel een goede tafel voor haar man en zette een literfles in het midden. "martini". Nadat hij de hele container had opgegeten, viel Pierre in slaap.

Zijn ontwaken was verschrikkelijk. Hij werd wakker van pijn. Hij schokte, maar het was er niet. Zijn ledematen waren vastgebonden aan de benen van de poef. En de wraakzuchtige vrouw zat schrijlings op de arme man en injecteerde, gewapend met een forse naald en een fles mascara, ijverig iets op zijn lichaam. Toen ze klaar was, sneed ze de touwen in de armen van de schreeuwende echtgenoot door en vertrok, terwijl hij zijn benen uit de knoop haalde, snel. Zoals later bleek, aan mijn moeder.

De getatoeëerde rokkenjager werd naar het ziekenhuis gebracht. Het kwam niet tot bloedvergiftiging, maar het ontstoken lichaam moest ongeveer een week worden behandeld. En over de buik van de ontrouwe echtgenoot pronkt nu een overweldigende inscriptie: "Ik ben een verdomde hond".

Zoals de wreker aan de politie uitlegde, wilde ze eerst een tatoeage op haar voorhoofd krijgen, maar wilde ze dat niet "goederen bederven" – omdat ze van plan was haar man te straffen en niet van hem te scheiden. En zeker – Pierre Lumen nam zijn verklaring aan de aanvaller van de politie en zei dat hij nog steeds meer van haar houdt dan van alle andere vrouwen.

De 27-jarige Lorena Bobbit uit de stad Manassas (Virginia, VS) werd lange tijd gepest door haar 29-jarige echtgenoot, John. Hij bedroog haar eindeloos, sloeg haar en toen hij haar ook dronken verkrachtte, besloot Lorena tot het uiterste te gaan. In de vroege ochtend nam de wraakzuchtige juffrouw een keukenmes en hakte volledig van haar slapende echtgenoot af wat hij als zijn mannelijkheid beschouwde. En toen ging ze naar haar vriendin en gooide het onderweg weg "een voorwerp" uit het autoraam.

Een van de voorbijgangers pakte het kostbare item op en bracht het naar de kliniek, waar John Bobbit met verband al op hem wachtte, op tijd afgeleverd door de verplegers (gelukkig is er maar één kliniek met een chirurgische afdeling in Manassas). De chirurgen werkten 9 uur totdat ze uitstekende resultaten bereikten. John Bobbit herstelde niet alleen van zijn blessure, maar kreeg ook een baan in een geldbaan – hij speelde in pornofilms.

Hij wil categorisch zijn ex-vrouw niet herinneren.

We kunnen aannemen dat John Bobbit er gemakkelijk vanaf kwam. Veel erger was Pedro Rodriguez uit Panama. Toen zijn vrouw Klara hem in bed vond met een mooie brunette, haalde ze een pistool uit de ladekast, mikte en schoot. Toegegeven, van opwinding – in haar eigen hand, waarna de vlam van haar woede nog meer oplaaide. De tweede keer miste ze niet en sloeg ze precies Pablo in de lies. Hoewel de 29-jarige man onmiddellijk naar het ziekenhuis werd gebracht, moesten de doktoren hem het trieste nieuws vertellen. In de toekomst zal hij in staat zijn om met een vrouw om te gaan, behalve in dromen..

De Chinese vrouw Yao Fengfang sneed de penis van haar man af en gooide hem uit het raam.

De man bereikte zelf het ziekenhuis, maar de doktoren konden zijn penis er niet weer op naaien, omdat een hond hem op straat at. Yao Fengfang kreeg een proeftijd van drie jaar nadat haar gewonde echtgenoot de rechtbank had gevraagd om haar clementie.

Taxichauffeur Li zei dat hij besloot zijn vrouw vrij te houden, zodat ze de rest van zijn leven voor hem kon zorgen. Yao vermoedde dat haar man haar bedroog met zijn ex-vrouw. Ze veroorzaakte een schandaal nadat ze zijn taxi naast haar huis had zien parkeren. Op weg naar huis dreigde de huidige vrouw Lee zijn mannelijkheid te ontnemen, maar hij nam haar woorden niet serieus..

Op die noodlottige dag ging de man vroeg naar bed, maar werd midden in de nacht wakker van acute pijn. Hij verklaarde: "Mijn vrouw hield het grootste deel van mijn penis in haar handen, ik smeekte haar me onmiddellijk naar het ziekenhuis te brengen, maar ze weigerde me scherp. Toen vroeg ik me tenminste mijn penis te geven, maar ze gooide hem uit het raam".

Lee drukte een kussensloop tegen zijn wond, stapte in zijn taxi en reed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Daar werd de man naar de eerste hulp gestuurd en het ziekenhuispersoneel ging op zoek naar zijn penis, maar ontdekte dat de hond van de buurman de lekkernij at..

Een inwoner van Cambodja verwondde haar man aan de penis tijdens een ruzie over zijn ongebreidelde dronkenschap.

Tui Narin, 35, viel de 37-jarige Chun Saran aan in de provincie Kandal nabij de hoofdstad Phnom Penh..

Tui Narin noemde haar man een alcoholist en dwong hem wraak te nemen door een sandaal van haar voet naar haar te gooien. Daarna besloot het vrouwelijke deel van de familie in actie te komen. De moeder van Tui Narin en haar twee zussen vielen op de man en sloegen hem op de grond, terwijl een boze vrouw hem in de penis stak.

Het slachtoffer van de vrouwelijke opstand, die in een staat van ernstige alcoholische intoxicatie verkeerde, werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar plaatsten de chirurgen zeven hechtingen bij het slachtoffer, maar zijn wond werd herkend "onschadelijk voor het leven".

Chun Saran, die het ziekenhuis verliet, trok een klacht over zijn vrouw bij de politie in nadat familieleden tussenbeide waren gekomen in hun ruzie en het paar hadden overgehaald om het goed te maken.

In Vietnam hielp een 17-jarige schooljongen zijn moeder de penis van zijn vader af te snijden nadat ze haar man van ontrouw beschuldigde.

De oudste zoon van het gezin bond volgens het onderzoek zijn vader vast voordat zijn moeder de geslachtsdelen van de vader met een mes afsneed. Buren hoorden het geschreeuw van de ongelukkige man en stuurden hem naar het ziekenhuis.

De drie jongste kinderen van het echtpaar waren ook in huis tijdens de wilde executie, maar konden het bloedbad niet voorkomen. Dit gebeurde in de provincie Kwan Tri. De 53-jarige man werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht voor een operatie, maar het was te laat. De penis terugnaaien was onmogelijk..

In de Filippijnen sneed de vrouw uit jaloezie de penis van haar man af na het lezen van een sms van een onbekende vrouw op zijn mobiele telefoon.

Om een ​​penis aan een inwoner van Manilla te naaien, slaagde de 30-jarige Antonio Laneziras er niet in. En dit ondanks het feit dat zijn vrouw onmiddellijk berouw had van haar daad, bracht hem netjes in een doek gewikkeld naar het ziekenhuis..

In India sneed een vrouw de penis van haar man af, boos op hem omdat hij vreemdging. Reshima Ahmed, een 27-jarige inwoner van de staat Uttar Paradesh, bond haar slapende echtgenoot hand en hand vast en sneed zijn voortplantingsorgaan af met een keukenmes, aldus de lokale politie. Reshima Ahmed zei dat de laatste druppel was toen haar man een prostituee mee naar huis nam.. "Ik wilde hem een ​​lesje leren en besloot dat ik er genoeg van had. Terwijl hij sliep, bond ik zijn armen en benen vast, haalde een mes uit de keuken en sneed zijn penis af om er voor eens en voor altijd een einde aan te maken.", – zei de vrouw.

In Wit-Rusland heeft een 54-jarige vrouw haar alcoholische echtgenoot op brute wijze geslagen, hem vele malen gestoken en zijn penis afgesneden.

De moord werd gepleegd na de nieuwjaarsvakantie op 13 januari 2010 rond 23.00 uur. De 57-jarige echtgenoot van de dame kwam, zoals gewoonlijk, dronken en viel vredig in slaap op het echtelijke bed. De vrouw, die het constante drinken zat was, werd zo boos dat ze een keukenmes pakte en haar man ongeveer 10 keer neerstak. En toen griste ze in één klap de mannelijkheid voor hem weg. Toen belde de vrouw uit Minsk haar zoon en zei dat ze zijn vader had vermoord..

Toegegeven, pas later bleek uit het onderzoek dat de moordenaar tevergeefs het mes greep: de man stierf plotseling in zijn slaap, zelfs voordat hij in stukken werd gesneden – door een dodelijke dosis alcohol.

Main Navigation