Site Loading

Fling is een ontmoeting van twee lichamen. En voor de ziel? En voor de ziel blijft er een souvenir over – een herinnering voor het leven. Heel Amerikaans, maar ook voor ons zo verleidelijk!

Wat gooit

Dit is geen liefde op het eerste gezicht of primitieve seksuele aantrekkingskracht. Amerikanen stoppen veel in het klinkende woord gooien – allereerst avontuur. Sexy, romantisch, gepassioneerd – alles in één fles. Lichtheid, spel, tederheid, avontuurlijkheid en bedwelming met passie – dit is wat het concept betekent "gooien" voor zijn bewonderaars. Fling is maar één nacht samen. Maar wat!

Er is absoluut geen schade aan een affaire, maar er zijn veel voordelen! Je gaat gewoon uit elkaar en je zult je deze ongewone nacht herinneren die je je hele leven samen hebt doorgebracht – en misschien weet je niet eens hoe je partner heet..

Kan zijn. Wat houdt een eenmalig avontuur tegen om te veranderen in een wervelende romance? Fling ontwikkelt zich echter zelden tot een serieuze relatie..

"Waarom? – je vraagt. – Immers, als gooien zo geweldig is, waarom herhaal je het dan de volgende avond niet, en dan weer ontmoeten en herhalen?"

Het antwoord ligt aan de oppervlakte: juist omdat het te goed is. De schoonheid van een affaire is lichtheid, gebrek aan toewijding, onverwachtheid en onvoorspelbaarheid.

Gooien
garandeert dat iemand je echt wil, dat iemand aan je denkt dat iemand je nodig heeft – zij het voor één nacht.

"Ik kwam naar de affaire nadat ik verliefd werd op een hartenbreker, zegt Olga. – Hij speelde met mij "kat en muis", Ik begreep zijn bedoelingen helemaal niet, maar misschien werd ik daarom meer en meer door dit gevoel aangetrokken. En wie weet hoe lang het zou hebben geduurd als ik op een dag niet had gedacht: "Wat verlies ik eigenlijk?" Op een dag ging ik naar hem toe en zei dat ik hem wilde. We brachten de nacht samen door bij hem thuis, en ’s ochtends belde ik een taxi. Hij was enorm verbaasd. Maar ik zei hem: "Dat was geweldig! Maar je weet dat dat alles is". En het werd zo gemakkelijk voor mij!"

Fling is in dergelijke gevallen een onmisbaar hulpmiddel om het laatste punt te zetten..

Gooi op vakantie

Natuurlijk gebeurt het gooien meestal tijdens vakantie, waar de atmosfeer zelf bevorderlijk is voor avonturen en seksuele avonturen. Je kunt het niet vergelijken met een resortromantiek: voor een romance moet je iemand zoeken "fatsoenlijk", met wie het restaurant zich niet schaamt om uit te gaan, met wie je een klein gesprek kunt voeren. Hoewel dergelijke beperkingen nutteloos zijn voor een affaire, is het voldoende om iemand te hebben die je aantrok door simpelweg hun charme of seksualiteit..

"Ik was op zee met een vriend op vakantie ”, zegt Sophie van Leon, een 20-jarige studente. – ’s Ochtends brachten we tijd door op het strand en’ s avonds – in bars en disco’s. Natuurlijk smolt onze hele campus, gevuld met studenten, gewoon met de hitte van emoties. Om eerlijk te zijn, ik kwam daar met de vaste bedoeling mijn maagdelijkheid te verliezen. Maagd zijn op 20-jarige leeftijd is al onfatsoenlijk! En onder mijn medestudenten had ik geen behoefte om iemand te zoeken die de rol van instrument zou spelen. En wat is er gebeurd? Alle 13 dagen liep ik door de stad op zoek naar de enige aan wie ik het geheim kon toevertrouwen. En alle 13 dagen werd ik gekweld door mislukkingen. Misschien was er iets angstaanjagends in mijn ogen? Pas toen ik mezelf al had neergelegd en de laatste avond niet naar de disco ging en besloot om vroeg naar bed te gaan voordat ik vertrok, gebeurde alles! Bij de lift kwam ik de garcon van het restaurant tegen die ons elke ochtend het ontbijt serveerde. Mijn sleutels vielen, we bogen ons allebei voor ze neer en onze blikken kruisten elkaar.

Het was zo onverwacht! Ik schaamde me helemaal niet om hem toe te geven dat ik maagd was en me tegelijkertijd als het meest verdorven meisje te gedragen. Onnodig te zeggen dat ik als in een mist naar huis terugkeerde: van de overdaad aan geluk en herinneringen aan de laatste nacht ben ik de afgelopen 13 dagen helemaal vergeten".

Fling op het werk

Trouwens, smijten kan niet alleen met een vreemde zijn, maar ook met een oude vriend..

Hier is een verhaal.

Ze werkten samen. Eigenlijk hield ze van zijn stem, zijn stevige schouders en open karakter. Maar niet alleen zij – geen van de vrouwelijke collega’s kon het weerstaan ​​om niet over zijn nieuwe pak te praten. En toen op een dag op een kantoorfeestje, verliet ze het damestoilet en. hij pakte haar hand. En meteen bevonden ze zich op straat op zoek naar een hotel. Hij zei: "Ik had nooit kunnen denken dat ik je zou durven aanraken". Ze vonden een hotel waar iedereen de zijne tevoorschijn haalde "Visa" en in stilte ieder voor zichzelf betaald (dit zijn de regels van de affaire). En toen keerden ze een voor een naar huis terug. Maar beiden waren in de zevende hemel.

En de volgende ochtend ontmoetten ze elkaar een-op-een op kantoor: "Goedendag, hoe gaat het?" Geen geluid meer. Fling deed wat van hem werd verwacht: hij gaf ze plezier en deed niemand pijn. Anna zal Miks sokken nooit wassen, en hij zal niets te weten komen over haar manische liefde voor damesromans.

Dit is een typisch affaire-verhaal, zelfs op de werkvloer. De collega’s hadden geen reden om over een affaire of een kantoorromantiek te praten – alles bleek een affaire te zijn. En het ging goed. Omdat beide spelers vasthielden aan zijn twee hoofdprincipes: onafhankelijkheid (inclusief financiële) en wederzijdse aantrekkingskracht, die niet zozeer te maken hadden met passie, maar met verrassingen. En tegelijkertijd – geen verplichtingen.

Psychologen zeggen dat de aantrekkingskracht van een affaire te wijten kan zijn aan verschillende redenen: hoge seksuele activiteit, een verlangen naar risico’s, het probleem van zelfbevestiging.

"Fling heeft niets te maken met verdorvenheid. We hebben het alleen over degenen die hier psychisch niet onder lijden. "plezier zoeken" anders houdt de affaire op een affaire te zijn. In mijn praktijk waren er veel patiënten die alleen uit sportinteresse van partner wisselden. Ze ervoeren vaak schuldgevoelens, wrok, hun eigen minderwaardigheid – en genoten helemaal niet van seks. Fling is nog iets anders", – zegt de Franse psycholoog Francis Chevry.

Als fling geen disharmonie tot leven brengt, waarom niet? Fling is een subtiel spel, zo niet berekenend, ondanks dat het spontaan is. Elk van de partners weet immers van tevoren dat deze nacht niet meer zal gebeuren. Maar aan de andere kant mag slingeren geen doelwit worden, het kan niet in een dag of zelfs een uur worden berekend. En nog meer, fling mag het persoonlijke leven niet vervangen. De beste gooi is een gooi tussen twee romans. Maar niet in plaats van.

Een aparte waarschuwing voor mannen is dat een vrouw in een dergelijke relatie in de regel het initiatief moet nemen. Als u echter precies een affaire van haar wilt, moet u haar er vanaf het begin rechtstreeks over vertellen, anders wordt u verkeerd begrepen..

Ben je klaar om te gooien als:

• draag condooms bij u;
• eenvoudig uw plannen wijzigen;
• heeft het net uitgemaakt met iemand met wie u een langdurige relatie had;
• graag in de schijnwerpers staan;
• denken dat kleine avonturen geen belemmering zijn voor een groot en stralend gevoel;
• droom jezelf beter te leren kennen;
• je wordt meegesleept door nieuwe mensen, nieuwe sensaties en spannende avonturen;
• geeft vaak de geplande activiteiten op als er plotseling een leuk feestje komt;
• je hebt al ervaring met slingeren.

Fling is voor u gecontra-indiceerd als:

• je weet niet hoe je een condoom moet gebruiken;
• denken dat u niet eerder seks mag hebben dan na de zevende date;
• de grootste straf in uw leven is schaamte;
• uw portemonnee heeft misschien niet eens het minimumbedrag voor reizen met de metro;
• je denkt dat alleen prostituees seks kunnen hebben met een vreemde;
• begrijp mensen niet goed;
• het ergste voor u is om van tevoren af ​​te wijken van de plannen;
• u zoekt naar (uw "helften"​
• je favoriete tijdverdrijf is dromen en luchtkastelen bouwen;
• Ben jij verliefd.

Main Navigation