Site Loading

Over een zaak praten is veel gemakkelijker dan het te doen. Dit axioma werkt op alle gebieden behalve seks. Wanneer en vooral, wat moet je tegen een meisje in bed zeggen? Het antwoord was voor het hele artikel.

Bedgesprekken hoeven niet altijd zinvol te zijn. Soms is het handig om verschillende leuke woorden te zeggen, zoals "teef" en "diep" net als een mantra, om jezelf en je partner op te vrolijken. Om haar niet te laten vergeten in het geval van iets: naast haar staat een volkomen echte jij, en geen gespierde filmheld in een vettig automonteurpak. De enige taak is om op tijd te begrijpen wat het meisje van je wil horen en hoe ze dit in verband kan brengen met haar eigen verlangens.

Theorieën die, zeggen ze, als een meisje blond is met drie moedervlekken op haar paus, haar met alle middelen poëzie geeft, en een roodharige en met een grote buste de meest ernstige behandeling vereist, werken niet.

Seksueel temperament is een complex iets en niet rijk aan uiterlijke kenmerken, vooral niet in termen van spraakgedrag. Onze classificatie is een van de eerste pogingen van deze soort en is gebaseerd op talloze meningen van zeer echte mensen..

TYPE N1 Partizaan
Dit houdt er niet van om afgeleid te worden door vreemde momenten. Behalve onverstaanbaar gekreun en tussenwerpsels, niets meer in
accepteert geen bed. Niet omdat het geluid van je stem haar walgelijk vindt, alleen de Partizaan vergeet zichzelf liever en geeft zich volledig aan jou over. Het is waarschijnlijk dat ze buiten bed het echt niet erg vindt om te praten. Het is gemakkelijk en prettig om hiermee om te gaan.

TYPE N2 Konijntje
In bed beleeft u het hoogste genot "poten", "poesjes", "zai" en andere suiker- en honingnamen. Dit type is vrij gemakkelijk te herkennen: ofwel barbie-achtige infantiele meisjes, ofwel meisjes uit de arbeiderswijken die bovendien "laten we gaan neuken?" niets werd teder gehoord. Ze voelen zich instinctief aangetrokken tot tenminste een soort genegenheid. Er is een ondersoort van het konijn, het zogenaamde intelligente konijn. Deze heeft een hekel aan suikerachtige namen en aaiende verkleinende achtervoegsels, omdat ze veel las en werd opgevoed door cynische ouders die haar op tijd uitlegden hoe liefde verschilt van het contact tussen de penis en de vagina. Tolereert geen grofheid en zelfs nog meer obscene taal, maar houdt ervan wanneer zachte woorden gepaard gaan met moedig gedrag.

TYPE N3 Luidspreker
Hij houdt van praten tijdens seks – dit is een soort fysiologische reactie op opwinding, zoals tranen of roodheid in de nek. Hij spreekt over een verscheidenheid aan onderwerpen (inclusief alledaagse), maar is categorisch tegen onbeschoftheid. Als de partner (dat wil zeggen jij) deze kleine gril begrijpt en accepteert en leert een seksdialoog te voeren, dan word je royaal beloond: zulke meisjes zijn ontspannen en klaar voor allerlei experimenten.

TYPE N4 Iron Lady
Een voorstander van harde seks en communicatie zonder ceremonie. "Voer mij in", "Zeg me wat een rotzooi ik ben" en soortgelijke uitdrukkingen vloeien de een na de ander uit haar. Maar in onbeschoftheid wil de vrouwelijke hond niet verder gaan en ervaart ze een volledig begrijpelijk vooroordeel tegen obscene taal.

TYPE N5 Extreme
Deze is overal op voorbereid. Ze zal zelf komen en zeggen: " Schuif je "Oh!" in mijn "Oh!". Nou, of zoiets. Iemand kan geschokt zijn door dit gedrag, maar het is moeilijk om het meisje de schuld te geven van de stijfheid en complexen. Als ze geen volledige Meesteres is (in termen van sadisme) en geen slavenverering van jou verwacht, kun je tijdens de seks gerust alles zeggen wat je eigen opvoeding toestaat (en niet toestaat).

TYPE N6 Gemengd
De meest voorkomende optie.

Feit is dat een normaal doorsnee meisje tot op zekere hoogte alle vijf bovengenoemde typen combineert. Op een avond wil ze dat je speelse frivoliteiten in je oor fluistert ("Nu zal ik je aan iemand voorstellen. ") of gewoon zachtjes stil, in een andere – hij nam haar bij haar haar, drukte haar tegen de muur van een verlaten voetbalveld en deed het zonder haar panty uit te trekken en schor te grommen: "Je weet nog niet met wie je contact hebt opgenomen!"

In de meeste gevallen houdt deze stemmingsverandering rechtstreeks verband met de menstruatiecyclus. U hoeft dus alleen maar de kalender te nemen, uw vriend een beetje te volgen en zonder veel moeite een schema op te stellen van uw spraakgedrag in bed: wanneer u zachtaardig moet zijn, wanneer daarentegen dominant en wreed moet zijn, en wanneer en gewoon doen door te masturberen op het balkon, verdrietig schreeuwend in de duisternis.

Je moet weten!

1 Ruwe en zelfs obscene uitdrukkingen – het toepassingsgebied ervan is niet beperkt tot een autoservice en een bierrestaurant. Ze creëren een sfeer van hardheid en onbeschoftheid die veel vrouwen leuk vinden, en helpen om zowel het meisje als jou volledig te bevrijden… .

2 Een grootse waanvoorstelling: een meisje moet kreunen en kreunen, en een man moet haar stilletjes door elkaar schudden met het gezicht van een Gestapo. Ze heeft niet alleen seks voor zichzelf, maar ook voor jou. Ori, kreun, ooh – gedraag je zoals je wilt. En zelfs als je geen geluiden wilt maken, doe dan toch af en toe je mond open, althans voor de fatsoen.

3 "ik wil jou" – velen geloven dat directe uitdrukking van hun verlangens een teken is van vindingrijkheid en hulpeloosheid. Je hebt nog tijd om te juichen als je smeekt om salarisverhoging. Spreek nu duidelijk en duidelijk.

vier "Je voelt je goed? Vind je leuk? Je bent al klaar?" – geen commentaar. Het is beter om de kauwgom meteen op de kruin van het hoofd van het meisje te plakken..

(Echte verklaringen afkomstig van de forums www.sexnarod.ru. Anoniem gepubliceerd, spelling en interpunctie gecorrigeerd)

Mannen:
"In principe praat ik niet met meisjes tijdens seks, we hebben het druk en ze zijn stil, alleen maar kreunen, kreunen, naar adem snakken, nou, ze kunnen iets zeggen, zoals "sterker" of "Stop niet". Zelfs in mijn jeugd was ik op de een of andere manier gehumeurd tijdens seks, het meisje begon te lachen, nou, ik deed mee en de seks eindigde daar. sindsdien heb ik niet meer gesproken".

"Ik zweef niet in bed, maar vaak off-topic. Mijn vrouw houdt van".

"Voor de seks zeggen we iets spannends tegen elkaar. Tijdens de seks wordt het proces becommentarieerd of worden er allerlei interessante geluiden gemaakt. En daarna praten we meestal over iets belangrijkers. Of zwijg gewoon in een omhelzing".

"En ik vind het leuk als een meisje op dit moment aan de telefoon spreekt (bijvoorbeeld met een vriend), als ze probeert om zichzelf niet weg te geven)".

"Het zou nodig zijn om een ​​zeemeermin als vriend te hebben: hier kun je met haar praten of seks hebben. "

"Ik vertel mijn geliefde vele, vele keren tijdens het proces van dit bedrijf dat ik van haar houd. Heel veel. En ik zeg ook dat ze geweldige grote borsten heeft en gewoon een super kont. Het is waar. En ze houdt van deze woorden".

"Ik zeg natuurlijk tedere woorden, en de laatste tijd word ik soms aangetrokken door een gemakkelijke mat. "

"Tijdens het proces vertellen we elkaar graag over onze fantasieën, zelfs over sommige ervaringen uit het verleden, gedachten, verborgen verlangens (die nooit zijn uitgekomen, maar tegelijkertijd enorm prikkelen tijdens het vrijen)".

"Ik word zo opgewonden dat ik geen tijd heb om te praten. Genoeg, waarschijnlijk, erotische adem in het oor van je geliefde. En dan zal ik zeggen dat ik van haar hou, en binnenkort zullen we trouwen".

"Ik kan alleen grommen tijdens seks".

"Vandaag flapte eruit bij het invoeren van een lid: "Het belangrijkste is dat het hoofd kruipt". Ik moest seks 10 minuten vergeten, totdat de dame ophield met lachen".

Dames:
"Ik vind het heerlijk als hij zegt: "Geef het aan mij", en nog steeds wild opgewonden door mijn eigen geschreeuw".

"Soms vind ik het leuk om een ​​klein commando te krijgen".

"Over het algemeen kan ik in bed soms zo’n vraag stellen dat de ogen van mijn man eruit vallen. Nou, natuurlijk zijn dit meestal geen vragen over het schilderen van het plafond, maar over iets hogers. "

"De mijne houdt van seks, zodat ik vulgaire, vulgaire verhalen vertel en het liefst met mijn deelname. En het windt me op als hij me een teef en een hoer noemt. en als hij gromt. "

"Onlangs lag ik voor het eerst in bed met een jonge man, en in plaats van te acteren, bleef hij chatten en chatten. gezien het feit dat ik al bijna zes maanden geen seks had gehad en ik het heel graag wilde, maakte zijn geklets me alleen maar woedend!"

"Trouwens, allerlei idiote vragen "off topic" – het is beter dan vragen "je voelt je goed?" of "je bent klaar?".

Main Navigation