Site Loading

Inhoud

Valerie Elash, Unsplash

Liefde interfereert met seks

Man en vrouw. Seksuele compatibiliteit

Er zijn een heleboel trainingen om een ​​man seks met een bepaalde partner voor het leven te laten herinneren. De toespraak over hoe je een meisje kunt plezieren en seks onvergetelijk kunt maken, komt echter niet zo vaak. U hoeft hiervoor geen alfamannetje te zijn. Als u uw dame tot een orgasme wilt brengen en een eersteklas minnaar wilt worden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe je een meisje kunt plezieren en seks onvergetelijk kunt maken?

Feit is dat de meeste mannen tijdens geslachtsgemeenschap gewend zijn alleen aan hun gevoelens te denken. Bijna elke man bereikt het hoogtepunt van plezier, ongeacht de bijbehorende factoren, dit is hoe de natuur werkt. Maar het orgasme van een vrouw is niet zo eenvoudig. Het hangt af van de psychologische toestand van het meisje, je relatie met haar en het voorspel.

Mannen zijn verdeeld in 2 kampen: sommigen van hen denken altijd alleen aan hun orgasme, terwijl anderen uit alle macht proberen om hun partner te plezieren. Het eerste type denkt er niet eens aan hoeveel hij verliest tijdens intimiteit. Alles wordt alleen beperkt door fysica. Maar achter seks schuilt een golf van gevoelens en tederheid, en niet alleen je eigen orgasme. In de regel worden egoïstische mannen niet erg gewaardeerd door vrouwen. Die een partner nodig heeft die alleen aan zichzelf denkt?

Het succes van seks hangt ervan af of een vrouw zich volledig kan ontspannen en zich kan overgeven aan haar partner. Wanneer een meisje wordt geperst, zal ze nooit een orgasme kunnen bereiken. Dames denken constant na over hoe ze eruit zien in de een of andere positie en of ze extra haar hebben. Nu begrijp je grofweg dat het bewustzijn van een vrouw, zelfs op het moment dat ze genot ontvangt, gedeeltelijk wordt ingenomen door haar uiterlijk en gedachten over hoe sexy ze eruitziet..

Mythen over vrouwelijk orgasme

Om een ​​vrouw te helpen een orgasme te bereiken, is het noodzakelijk om het mechanisme ervan te begrijpen. Laat eerst de volgende stereotypen los:

1. Slechts 20% van de vrouwen kan een orgasme krijgen door penetratie. De overgrote meerderheid van de meisjes kan het hoogtepunt van plezier alleen ervaren door clitorisstimulatie aan te sluiten. Helaas weten niet alle mannen hiervan en maken ze de grootste fout in seks, niet begrijpen waarom het meisje na geslachtsgemeenschap ontevreden bleef.

2. Het begin van een orgasme is niet afhankelijk van de duur van de seks zelf. Een vrouw kan komen gedurende 2 minuten geslachtsgemeenschap en niet tijdens een half uur seks. Het draait allemaal om de preludes, niet om wat je 2 uur kunt doen. Langdurige eentonige seks maakt de meeste vrouwen meestal moe, vooral als het niet door genegenheid wordt ondersteund.

3. Hoe groter de penis, hoe groter de kans op een orgasme. Veel jongens zijn complex over de omvang van de waardigheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat de grootte van de penis er niet zo veel toe doet. Zelfs een penis van 10 cm kan een vrouw plezier geven. Maar grote waardigheid veroorzaakt vaak ongemak en veroorzaakt pijn bij een meisje. Seksuele bekwaamheid komt op de eerste plaats, niet de grootte van de penis. Om het meisje te laten klaarkomen, verander je de hoek van binnenkomst en let je op de G-spot.

Soorten vrouwelijk orgasme

Laten we wat dieper op de theorie ingaan. Het vrouwelijk lichaam is complexer dan het mannelijke.

Soorten orgasmes die een vrouw kan ervaren:

 • Clitoraal;
 • Vaginaal;
 • Baarmoeder;
 • Jet.

De meeste eerlijke seks ervaart slechts één enkel type orgasme – clitoris. Het wordt het gemakkelijkst bereikt met vinger- of tongstimulatie. De clitoris bevindt zich op de kruising van de kleine schaamlippen (als je niet weet waar hij is, google foto’s voor de duidelijkheid). De clitoris heeft meer dan 8000 duizend zenuwuiteinden, wat hetzelfde is als in de kop van de penis.

De clitoris is de belangrijkste erogene zone. Hiermee kun je een meisje tot een orgasme brengen, zelfs een maagd.

Vaginaal orgasme wordt bereikt door het stimuleren van de G-spot, die zich op de voorwand van de vagina bevindt, ongeveer 4 cm van de ingang. In een opgewonden toestand, wanneer bloed naar de geslachtsorganen stroomt, zwelt de G-spot op en is duidelijk voelbaar, als een tuberkel.

Baarmoederorgasme treedt op tijdens geslachtsgemeenschap wanneer een gevoelig gebied nabij de baarmoederhals wordt gestimuleerd.

Een jet-orgasme of squirt is het krachtigste sensatieorgasme. Het wordt gekenmerkt door het spatten van melkvloeistof uit de paraurethrale klieren, die zich nabij het punt G bevinden.Maar niet elke vrouw kan ejaculeren.

Het meest verbazingwekkende is dat een vrouw in staat is om meerdere orgasmes achter elkaar te ervaren. In tegenstelling tot mannen die een herstelperiode nodig hebben van een orgasme, zijn vrouwen er keer op keer klaar voor totdat ze moe worden. Als je een meisje tot multi-orgasmes brengt, geloof me, ze zal je voor altijd herinneren.

Valerie Elash, Unsplash

Voorbereiding op seks

Een meisje is een zachtaardig en kwetsbaar wezen dat zelfs tijdens seks begrip nodig heeft. Je moet haar zelfvertrouwen en kalmte bijbrengen, zodat ze zo bevrijd mogelijk kan zijn. Als je niet weet hoe je een meisje moet plezieren en seks onvergetelijk moet maken, dan zijn hier de belangrijkste stappen ter voorbereiding:

1. Romantische setting. Wijn, kaarsen, schemering, muziek, netheid en een aangename geur in de kamer. Volg alle kleine dingen. Als je al heel lang met een meisje samenwoont, probeer dan de plek voor intimiteit te veranderen, ga bijvoorbeeld met haar mee van de slaapkamer naar de keuken. Het is natuurlijk beter om radicale veranderingen te regelen. Ga weg met het meisje in het bos of ga met pensioen op het dak. Veel mensen houden van extreme experimenten. Als die van jou een van hen is, experimenteer dan op het vliegveld of in de trein. Een klein avontuur brengt seks samen en kruiden. Nou, met een nieuw meisje, zorg voor een romantische plek met alle comfort. Koop wijn of champagne, steek kaarsen aan. Zorg ervoor dat niemand u hindert. Zet wat romantische muziek op. Het belangrijkste is om haar te laten ontspannen..

2. Help haar om te ontspannen. Als jullie beiden of een van jullie in een staat van nervositeit verkeren, zal seks de afvoer in de weg lopen. Het initiatief nemen. Als het meisje nerveus is, probeer haar dan te kalmeren. Knuffel, zoek uit waar ze zich zorgen over maakt. Druk niet op seks als ze niet zeker weet wat ze wil. Massages, heerlijk eten, alcohol en een bubbelbad helpen u ontspannen..

3. Bestudeer de vrouwelijke anatomie. Je moet begrijpen waar de clitoris is en waar de G-spot is. Lees over een specifieke techniek, bekijk trainingsvideo’s (alleen geen porno, omdat het proces vaak niets met het echte leven te maken heeft).

Voorspel

Voor mannen is voorspel helemaal niet nodig, omdat ze geloven dat als ze willen, de partner er onmiddellijk naar moet verlangen. Helaas (of gelukkig) werkt het niet zo. Jongens vinden het heerlijk om te beginnen met een pijpbeurt, maar een vrouw wil alleen orale seks als ze zelf opgewonden raakt. Om een ​​dame te laten “werken”, moet ze grondig worden “opgewarmd”, zoals een auto na een koude nacht. Als een geliefde slecht opgewonden is, zal ze tijdens seks lusteloos zijn. Klaag daarom later niet tegen je vrienden dat ze een blokhut is, maar een seksbom. Dit is alleen jouw schuld.

De opwinding van een vrouw begint bij het hoofd. Mechanische seks zal haar geen plezier bezorgen, en het is onwaarschijnlijk dat ze extase zal ervaren, vooral als je weinig weet.

Het duurt 15-20 minuten om op te warmen. Gedurende deze tijd stroomt het bloed naar de geslachtsorganen en kan de dame zo opgewonden mogelijk raken. Gedurende deze tijd moet u het volgende doen:

 • Kus haar lippen;
 • Streel haar zonder je kleren uit te doen;
 • Help haar bij het uitkleden en vervolgens zelf uitkleden;
 • Streel erogene zones zonder op één plek te blijven;
 • Als het meisje is opgewarmd (in de regel zal ze je dit op alle mogelijke manieren laten zien met behulp van lichaamstaal, welving, kreunen en blozen).

Je moet gevoelig zijn voor je partner en duidelijk bijhouden waar ze van smelt en waaruit ze perst.

De hoofdregel: als je kwaliteitsseks wilt, begin dan met de zorg voor je partner. Denk eerst aan het voorspel. Voorspel gaat niet alleen over het niet onder de rok kruipen, de borst aanraken, en het is klaar. Deze lijst met primitieve acties zal alleen u opwinden, maar niet zij.

Erogene zones

Voorspel is geen tijdverspilling. Stel het plezier uit en ga niet eerder dan 15 minuten later verder met het belangrijkste. Het is beter om de liefkozingen te verlengen en het verlangen van de partner zoveel mogelijk op te wekken. Dit zijn de meest populaire erogene zones:

1. Nek en gezicht. Om het meisje goed opgewonden te maken, kus je haar gezicht, jukbeenderen en wangen. Vergeet uw oorlellen niet – dit is een zeer krachtige erogene zone. Zuig en knabbel eraan.

2. Buik en borst. Het is niet voldoende om alleen uw borsten te kneden. Behandel haar zacht en liefdevol. Laat je tong rond de halo’s glijden, zuig aan de tepels. Voel je vrij om je buik en onderbuik te kussen.

3. Handen. Er zijn veel zenuwuiteinden aan de handen. Beweeg uw vingertoppen van pols tot schouder aan de binnenkant van uw hand, kus en aai uw handpalmen. Als het meisje het leuk vindt, zal ze met gekreun of kippenvel op je acties reageren.

4. Binnenbeen. Veel mannen gaan ervan uit dat als ze een dame op de kont knijpen, ze zeker opgewonden zullen raken. Ga verder met alles in de juiste volgorde. Aai uw binnenbeen op en neer in vloeiende bewegingen..

5. De geslachtsdelen. Het is noodzakelijk om het meisje “daar” te strelen nadat je aandacht hebt besteed aan de vorige posities. Daardoor lijkt het alsof je je partner plaagt door de liefkozingen op de meest opwindende plek uit te stellen. Streel haar zachtjes en voorzichtig door haar slipje heen en ga dan naar binnen. Vergeet cunnilingus niet.

Volg tijdens het strelen van de clitoris de reactie van je partner en wees niet bang om te vragen welk ritme ze het leukst vindt. Laat haar soms zelf de clitoris stimuleren, terwijl ze kijkt naar wat er gebeurt. U kunt uw hand over haar hand houden en de bewegingen herhalen.

Onthoud dat een vrouw die tot het uiterste geil is, ongelooflijke dingen doet in bed. Is dat niet wat je nodig hebt? Wek haar goed op met voorspel en geniet van gepassioneerde seks.

Een vrouw zal niet opgewonden raken door de aanblik van je naakte lichaam. We hebben het al gehad over erogene zones, nu gaan we over tot actie.

Peter Bucks, Unsplash

Voet massage

Voeten in China heeft de bijnaam “het punt van vrouwelijke lust”. Om een ​​vrouw wakker te maken, let tijdens de massage op de holte onder de grote teen..

Masseer niet te hard, want dit punt is erg gevoelig. Druk voor de massage meerdere keren op dit punt met een duwende beweging..

Speel met je haar

Over het hele hoofd zijn kleine haartjes waarvan de wortels inwerken op de zenuwuiteinden. Je hand over de hoofdhuid strijken kan een meisje opwinden. Vooral handen, nek en gezicht zijn gevoelig. Raak zachtjes aan, nauwelijks aanraken, simuleer een zuchtje wind. Laat de dame gewoon niet kietelen, anders vermindert het de romantische omgeving..

Lage stem

Wetenschappers van Stanford University hebben ontdekt dat vrouwen worden gestoord door een laag stemgeluid, alsof ze verkouden zijn. Ze vinden het erg sexy. Als een man tijdens het voorspel zijn stem verlaagt en erotisch complimenten in zijn oor fluistert, dan wekt dit vaak sterkere fysieke acties op.

Een groot aantal stellen komt vast te zitten in verschillende seksposities die voor hen het meest comfortabel zijn. Eentonige seks wordt echter saai, vooral als het van jaar tot jaar doorgaat. Er zijn veel poses voor onvergetelijke seks om de “Kamasutra” te openen. Velen van hen lijken op elkaar. Om niet op elk in te gaan, zijn hier de meest populaire:

 • Schaar pose. Het meisje ligt op de rand van het bed of de tafel met haar benen om de nek van haar partner geslagen. Tijdens geslachtsgemeenschap duwt de man ze uit elkaar en keert terug naar hun oorspronkelijke positie, terwijl hij de enkels vasthoudt. Deze pose opent een spectrum van nieuwe, levendige sensaties, vooral als de dame zich goed uitrekt..
 • Gewijzigde missionaris. De zendingspositie is favoriet bij veel echtparen en kan iets anders worden uitgevoerd om nieuwe sensaties te geven. Het meisje spreidt haar benen op schouderbreedte uit elkaar, onder haar rug hoort een kussen. De man bevindt zich in de gebruikelijke positie voor deze pose, hij voert alleen bewegingen uit met een acht. Deze hoek zorgt voor de maximale penetratiehoek, die alle gevoelige gebieden stimuleert.
 • De vrouw ligt op haar buik, onder de buik ligt een kussen, dat als het ware het lichaam buigt. De kantelhoek van ongeveer 10 cm zorgt voor een optimale penetratiediepte van de penis van de partner, die zich bovenaan bevindt. Deze positie draagt ​​bij aan het bereiken van een baarmoederorgasme..
 • Poseer in de lucht. Het meisje en de man staan ​​oog in oog. De dame klampt zich vast aan de schouders van haar partner en springt op hem. Alles gebeurt in de lucht. Om het gemakkelijker te maken, moet het meisje een steun hebben in de vorm van een muur of een tafel. Hoewel sommige mensen zonder oefenen.

Wees niet bang om seksspeeltjes te gebruiken, verschillende technieken toe te passen of zelfs van rol te wisselen. Wie weet, misschien wordt wat je aan het vermijden was je favoriet in pastel.?

Peter Bucks, Unsplash

Wees niet stil

Stille seks is saai en saai. Behandel seks als geslachtsgemeenschap met twee geliefden die interactie nodig hebben. Alle woorden moeten uit het hart komen. Wees ontspannen. Fluister tegen haar: “je bent zo mooi dat je me gewoon gek maakt”.

Voel je vrij om te communiceren tijdens seks en je verlangens te uiten. Zeg haar: “Ga op je rug liggen, dan zal ik alles zelf doen.” Vergeet niet haar te vragen hoe ze zich voelt. Stel vragen, maak duidelijk wat ze leuk vindt. Vermijd gewoon uitspraken over of ze al dan niet aan de finish kwam. Dit introduceert immers een ongemakkelijke houding en verkoelt merkbaar de ijver. Houd gekreun niet tegen, neem de stijfheid en beklemming weg.

Mannelijke fouten in seks

Als je alle acties uitvoert en de seks is nog steeds niet betoverend, dan maak je misschien fouten, zoals veel mannen. Dit zijn de belangrijkste:

 • Onvoldoende aandacht voor voorspel;
 • Onwetendheid over de verlangens van de partner;
 • Gebrek aan bewondering voor de partner;
 • Te langdurige geslachtsgemeenschap.

Een vrouw houdt van met haar oren. Geef haar zoveel mogelijk complimenten en beknibbel niet op prettige woorden. Lange seks is niet cool. Tijdens langdurige intimiteit kan een vrouw gemakkelijk uitbranden zonder afscheiding te bereiken. Als er nooit een orgasme komt, probeer dan van tactiek te veranderen en te experimenteren met houdingen..

Na – ook belangrijk

De sleutel tot een sterke relatie is het regelmatig ontvangen vrouwelijke plezier. Dan is de borsjt lekker en is het huis schoon. Na intimiteit willen vrouwen aandacht en genegenheid, anders kunnen ze zich uitgeput voelen..

Probeer na de seks de indruk van jezelf niet te verpesten, ook al is het wegwerpbaar. Ren niet hals over kop de douche in of slaap niet. Besteed wat meer kracht om het “slagveld” als winnaar te verlaten. Ga liggen, knuffel, fluister haar complimenten, luister naar haar of vertel een grappig verhaal. Alles, jij bent God voor haar!

Onthoud dat het orgasme van een vrouw niet fysiek is, maar psychologisch..

Denk aan veiligheid

Hoe graag u ook seks wilt hebben, onthoud altijd om te beschermen. Als een vrouw geen orale anticonceptiva gebruikt en zij (en u) geen plannen hebben om ouder te worden, is het onwaarschijnlijk dat onbeschermde seks plezier zal brengen. De dame zal niet helemaal kunnen ontspannen en zal in haar hoofd de gedachte houden om niet ‘naar binnen te vliegen’. Hoe kun je een meisje plezieren en seks onvergetelijk maken? Laat haar zoveel mogelijk ontspannen, zorg dat ze zich veilig voelt. Wacht niet op een herinnering om condooms te kopen, maar zorg er zelf voor. Scheur de verpakking van tevoren om er geen tijd aan te verspillen op het meest ongelegen moment, en om de vurigheid niet af te koelen.

Als u klaar bent met seks en een condoom gebruikt, laat het dan niet in het zicht liggen. De vrouw wil het niet bewonderen. Wees een heer, niet alleen vóór de seks, maar ook erna. Verpak de gebruikte rubberen band in een zak en gooi het afval weg zonder je partner eraan te herinneren.

Main Navigation