Site Loading

15 tekenen van vrouwelijke ontrouw die elke man in zijn hoofd moet houden, zodat vertakte horens niet op zijn hoofd groeien.

1. Bekijk uw wederhelft eens nader. Merk je daar iets nieuws, ongewoons op??

Het is misschien onbegrijpelijk waar de glitter in de ogen vandaan kwam, of het is misschien niet typerend voor de make-up van je vrouw overdag. Met welke schrik besloot ze om op klaarlichte dag make-up op te doen? En mocht ze ineens een nieuw kapsel of een nieuwe haarkleur blijken te hebben, dan kan dit dienen als indirect bewijs, een soort alarmbel. Wees op uw hoede!

2. Ze vroegen u niet meer om geld

Of helemaal niet, of veel minder – het maakt niet uit. Het is belangrijk om het moment waarop dit systematisch begon te gebeuren, te vangen en te vergelijken met de momenten ervan "verdacht" laat thuis zijn: noteer het tijdstip van haar afwezigheid en haar uitleg hierover. Sommigen maken schema’s voor het gemak om de datums niet te verwarren. En dan trekken ze pessimistische conclusies..

3. Ze begon veel tijd door te brengen met haar beste vriendin..

. of moeder, of zus, of een nieuwe kennis Tanya, aan wie ze nu al haar vrije tijd besteedt. Vaker uitstapjes met haar schoolvrienden naar restaurants en films (evenals de daaropvolgende stormachtige hervertelling van deze saaie gebeurtenissen) is ook een duidelijk teken dat de zaak onrein is..

4. Als je samenwoont, kijk dan in haar kledingkast

Is er iets nieuws in grote hoeveelheden? Iets waar misschien nog prijskaartjes op staan? Wees niet lui, kijk eens naar schijnbaar doelloos hangende stukjes papier aan touwtjes. Wat zie je daar? Ten eerste de prijs. En ten tweede, en dit is veel belangrijker, de naam en mogelijk zelfs het adres van de winkel. Ga in het algemeen naar het adres, schud je blouse voor de helft van je salaris en kijk wie en onder welke omstandigheden dit alles heeft gekocht en wat heeft betaald. Als ik met een American Express-kaart, die je metgezel nooit heeft gehad, benijd ik je niet.

5. Haar ouders werden plotseling rijk en begonnen haar te overladen met dure geschenken

Appartement, auto, ja, ja, en dit gebeurt voor het verbaasde publiek. Maar meestal zijn dit bontjassen, sieraden met diamanten. Naaste familieleden worden in dergelijke situaties door alle normale vrouwen gebruikt om zich te verdoezelen..

6. Ze overnacht af en toe niet thuis onder absoluut onschuldige voorwendsels

Namelijk: ze ging met haar neef naar de datsja om wat frisse lucht te krijgen. Nee, bedenk maar: wanneer was de laatste keer dat ze tijd doorbracht met haar neef? Houdt hij van de datsja? Waarom ben ik niet met je meegegaan? Een andere variant: "Oh, mijn vriend en ik werden zo dronken op martini’s dat ik de nacht bij haar thuis doorbracht, en de telefoon stierf net – het opladen was niet geschikt. " Dit roept ook veel vragen op. Probeer trouwens een vriend te bellen. Hoor veel interessante dingen.

7. Ze heeft altijd een vrolijke uitdrukking.

Dit is helemaal niet goed. Denk zelf na: waarom zou ze zich verheugen? Denk terug aan de laatste keer dat je haar had. met haar. Nou, wanneer was de laatste keer dat je DIT bij haar had? Weet je nog? Nee, gisteren was het masturbatie onder de douche, en je dacht aan Jessica Simpson. Ja. Op vrijdag? Uitstekend! Dus waarom is ze sinds vrijdag zo gelukkig en stralend? Je hebt een heel bescheiden dame!

8. Je werd alleen gelaten

Eerst genoot je van deze rust, maar toen begon je jezelf te betrappen op de gedachte dat het op de een of andere manier leeg was zonder deze gebruikelijke verzoeken, trappen, claims en schandalen. En toen besefte je plotseling met afgrijzen: je werd echt alleen gelaten. Absoluut. Ze vraagt ​​niet om het vuilnis buiten te zetten (het stinkt trouwens in de hele keuken), vraagt ​​niet om eten voor de kat te kopen, en stopte zelfs met klagen over je snurken, toen ze naar het huisje vertrok naar de voornoemd familielid voor het weekend. Om uw vermoedens te bevestigen, gaat u een beetje verder: als hij terugkomt, laat hem dan uw sokken zoeken: zeg maar op een kroonluchter. Als ze, zonder een woord te zeggen, de sok van de kroonluchter uittrekt en deze met de gebruikelijke beweging van haar hand in de kussens van de bank schuift, luidt dan alarm.

9. Onlangs sluit ze onmiddellijk de badkamer zodra ze het appartement binnenkomt

Misschien bereidt ze zich voor om met je te communiceren: ze wast de geur van je rivaal weg en probeert tegelijkertijd de wulpse uitdrukking van haar gezicht te verwijderen..

10. Ze ging plotseling (of begon systematisch te reizen) voor zakenreizen naar het buitenland

Bovendien, naar zulke succesvolle plaatsen – volledig resorts of Europese modehoofdsteden. Vraag haar om je alles in detail te vertellen, en op dit moment is het raadzaam dat ze je recht in de ogen kijkt. Ze begint te blozen of te denken, rolt haar ogen op of houdt haar blik op de grond gericht. Ze zal in ieder geval weglopen van vragen, daarbij verwijzend naar vermoeidheid, drukte of het feit dat haar reis saai was..

11. Je hebt een heel kleine penis.

Wees niet beledigd, maar verander hoogstwaarschijnlijk. U hoeft het niet eens te controleren. Wees alsjeblieft niet beledigd.

12. Ze streelde je shirt!

Iemand heeft het haar geleerd, niet anders. Plus het schuldgevoel voor je – en dit is het resultaat. Ze heeft medelijden met je en heeft daarom, uitsluitend uit medelijden, besloten om je overhemd minstens één keer normaal te strijken. Het bevalt je trouwens heel goed.

13. Je bent nog niet gek van jaloezie en paranoia.?

Lees dan verder: dit is waarschijnlijk niet uw kind.
Het is nu erg in de mode om DNA-vaderschapstesten uit te voeren. Het blijkt dus dat zelfs die paren die als controlegroep voor deze tests slaagden, een verrassend groot aantal gevallen vonden waarin de analyse een negatief resultaat gaf. Dus als u kinderen heeft, laat u dan dringend testen. Houd er rekening mee dat de nauwkeurigheidsgarantie nog steeds niet 100% is!

14. Onlangs begon uw seksleven met haar plotseling een renaissance te beleven.

Bedenk nu van wie het initiatief afkomstig was? Waar kwam de golf eigenlijk vandaan? Nee, dit is niet het moment om aan Ninka te denken, ze heeft er niets mee te maken. Niet in Ninka, om zo te zeggen, is het punt. En het feit is dat je vriendin zichzelf dit eerder niet heeft toegestaan. En nu, plotseling, voert hij zulke cijfers uit dat je precies gelijk hebt om een ​​echtscheiding aan te vragen, en je bent gelukkig. Nou, als een kind, godverdomme!

15. Ze begon zich nogal vreemd te gedragen in de keuken.

En het punt is niet eens dat ze nu zelfs op de keukentafel wil (zie punt # 14). Het is alleen dat als ze helemaal niet kookte, ze nu kookt als een routine, ze kookt een week van tevoren, zodat je elke avond iets voor jezelf kunt opwarmen en daarna niet kunt drinken dat je niet te eten krijgt . Terwijl jij geniet, verdwijnt zij, met gevoel van vervulde huwelijksplicht, ergens met haar beste vriendin / moeder / zus of een nieuwe kennis Tanya. Het enige dat we kunnen doen om je te troosten, is dat Tanya waarschijnlijk geen tijd heeft om zulke augurken te koken. Dat wil zeggen, Tanya lijdt een week lang honger en je krijgt eten als nooit tevoren.!

Vind je ons magazine leuk ?! Volg ons op Yandex Zen! Je kunt de updates ook volgen in Instagram, Telegram, TikTok en Youtube kanaal.
Blijf op de hoogte van al het belangrijkste met MEN’s LIFE!

Main Navigation