Site Loading

STAP 1: JE MOET GELOVEN. Liefde, seks, orgasme ontstaat niet tussen de benen, maar tussen de oren.

Dit is absoluut waar, aangezien bekend is dat mensen die verlamd zijn onder de taille een orgasme kunnen krijgen wanneer delen van het bovenlichaam (bijvoorbeeld borst of nek) worden gestimuleerd. Heel vaak zijn vrouwen die er zeker van zijn dat ze niet in staat zijn om meerdere orgasmen te ervaren, overtuigd van het tegenovergestelde., "per ongeluk" twee orgasmes op rij hebben ervaren. Je moet geloven dat je in staat bent om meer dan één orgasme te ervaren, en bewust in deze richting handelen. Hoewel je veel geduld nodig hebt om meerdere orgasmes te bereiken, onthoud dat hoe meer orgasmes je vandaag ervaart, hoe sneller en gemakkelijker je ze morgen kunt ervaren..

STAP 2: GEBRUIK JE VERBEELDING
Verbeelding is het belangrijkste instrument van vrouwelijke seksualiteit, dus vergeet niet om het te gebruiken. Onthoud dat hoe opgewondener je bent, hoe meer seksuele energie je hebt en hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om meerdere orgasmes te bereiken..

Probeer erachter te komen wat u zou kunnen opwinden. Vergeet deze kennis niet in de praktijk te brengen. Overdag kunt u zich verheugen op vrijen met snelle aanrakingen of lange kussen. u kunt ook
experimenteer met verlichting en geuren in je slaapkamer om de meest opwindende combinatie te creëren. Als een plaats of tijd van de dag je erg opwindend lijkt, bedrijf dan de liefde op deze plek en op dit moment! Soms kan spontane seks overdag veel leuker zijn dan ’s nachts seks hebben in bed, wanneer je slaap en vermoeidheid moet bestrijden..

Lees erotische literatuur, bekijk erotische films als je dat leuk vindt. Als je dit samen met je partner doet, wordt het een prettige opmaat naar seks. Hoe harder je verbeeldingskracht werkt, hoe meer je opgewonden kunt raken..

Fantasie is een belangrijk onderdeel van zelfontplooiing en seks, maar als je over iemand anders fantaseert terwijl je de liefde bedreven met je partner, kan het je uitwisseling van seksuele energie verstoren. In de taoïstische liefde worden subtiele energieën uitgewisseld tussen partners, waardoor partners elkaars fysieke en spirituele kracht herstellen. Deze uitwisseling is alleen mogelijk als de partners op elkaar gericht zijn. Je kunt dus fantaseren tijdens seks, maar moet emotioneel en spiritueel bij je partner zijn. Zo kun je je bijvoorbeeld voorstellen dat je niet in je slaapkamer in het stadscentrum bent, maar op een warm Caribisch strand..

STAP 3: PLEZIERZONES
Zoals we al zeiden, geven vrouwen die meerdere orgasmes kunnen ervaren de voorkeur aan stimulatie van meerdere erogene zones tegelijk. De belangrijkste van deze zones – de clitoris en de G-zone – worden hieronder beschreven..

Als het aanraken van je oren of de binnenkant van je polsen je letterlijk gek maakt, zorg er dan voor dat je deze gebieden aanraakt tijdens zelfgenoegzaamheid, of deel dit geheim met je partner. Zuigen aan vingers of tenen is een goede introductie tot intensere stimulatie..

Veel vrouwen zijn erg opgewonden van tepelstimulatie. Sommige vrouwen kunnen hierdoor in het algemeen een orgasme ervaren. Als u het type persoon bent dat van tepelspel houdt, kan dit een geweldige bron van seksuele energie voor u zijn. U kunt uw tepels stimuleren tijdens zelfgenoegzaamheid of tijdens seks met een partner. De meeste mannen vinden het erg leuk als een vrouw zichzelf voor hun ogen stimuleert..

de tepels van verschillende vrouwen hebben verschillende gevoeligheid en reageren op verschillende soorten stimulatie. Sommige vrouwen worden opgewonden door licht aanraken, terwijl anderen genieten van een minder zachte behandeling, zoals knijpen en trekken aan de tepels, zuigen aan de borsten en de tepels tussen de tenen rollen. Over het algemeen geldt dat hoe meer een vrouw wordt opgewonden, hoe intenser haar borsten moeten worden gestimuleerd..

Onjuiste stimulatie kan pijn of misselijkheid veroorzaken. Het is erg belangrijk dat u uw partner uitlegt wat u wilt en dat u hem voortdurend feedback geeft met woorden of bewegingen. Als u niet erg gevoelige tepels heeft, vergeet dan niet dat de borst, net als elk ander deel van het lichaam, des te gevoeliger wordt naarmate u er meer aandacht aan besteedt..

Onthoud dat elke vorm van opwindingstimulatie uw ching of seksuele energie zal vergroten en uw kansen op een tweede, derde of zelfs vierde orgasme zal vergroten..

STAP 4: DE TAAL MANIER
Als vibrators de beste manier zijn voor een vrouw om een ​​orgasme te bereiken terwijl ze van zichzelf geniet, is orale seks de beste manier voor haar om een ​​orgasme te bereiken terwijl ze seks heeft met een partner. Weinig is te vergelijken met het plezier dat een vrouw krijgt als haar partner haar clitoris stimuleert met het zachte oppervlak van zijn tong en zachtjes zuigt met zijn lippen. In de jaren vijftig werd orale seks bijna als een perversie beschouwd, maar na de seksuele revolutie van de jaren zestig en zeventig werd het wijdverbreid en geaccepteerd..

Susan Crane Bakos terwijl ze aan een boek werkte "Seksueel genot" interviewde veel vrouwen die in staat zijn tot meerdere orgasmes, en ontdekte dat ze bijna allemaal hun eerste orgasme beleefden toen ze mondeling tevreden waren. Volgens hen is het voor hen veel gemakkelijker om een ​​tweede orgasme te hebben na een orgasme tijdens orale seks dan na een orgasme tijdens traditionele vaginale geslachtsgemeenschap of handmatige stimulatie.. "Ze aan anderen "geheim" er is een verscheidenheid aan stimulatie: cunnilingus, dan de gebruikelijke geslachtsgemeenschap met gelijktijdige handmatige stimulatie. Bovendien veranderen ze vaak hun houding enigszins om precies de sensaties te krijgen die ze willen, en op precies de plaatsen waar ze willen.". De tong is het perfecte hulpmiddel om de clitoris te stimuleren, omdat deze zacht, flexibel en sterk is.

Veel stellen hebben decennia lang cunnilingus beoefend, terwijl anderen het om verschillende redenen niet als een normaal onderdeel van seksuele relaties beschouwen..

Het idee van orale seks kan ongemakkelijk zijn voor zowel de actieve als de passieve kant. Verrassend genoeg ontdekten we dat de meeste vrouwen zich meer schamen voor het idee van orale seks waarin ze passief waren dan hun partners. Als u zich zorgen maakt over de hygiënische kant van het probleem, is het voldoende om u gewoon goed te wassen..

De belangrijkste reden voor deze verlegenheid is blijkbaar het idee dat de mond van een van de partners in contact moet komen met de geslachtsorganen en uitscheidingsorganen van de andere partner (met andere woorden, met "vuil" gebied van het lichaam). U kunt gerustgesteld zijn door de wetenschap dat de concentratie van bacteriën in de mond van een persoon niet minder is dan de concentratie van bacteriën op zijn geslachtsdelen en uitscheidingsorganen. Het is dus onwaarschijnlijk dat u risico’s neemt "wordt vies", het kussen van de geslachtsdelen van een partner, vooral als hij regelmatig wast.

De vagina zelf reinigt zichzelf perfect, en smeert en sproeit het met diverse aromatische stoffen voor "versnaperingen" kan alleen zijn chemisch evenwicht verstoren. U mag het ook niet te vaak wassen, tenzij dit wordt aanbevolen door uw arts..

Het wordt niet aanbevolen om je vagina met zeep te wassen, omdat zeep verschillende toevoegingen en geurstoffen bevat die de gevoelige huid van de vagina en het gebied eromheen kunnen irriteren. Gewoonlijk is het voldoende om het tijdens het douchen af ​​te spoelen met water (of voor orale seks, als je dat liever hebt). Een snelle en gemakkelijke manier is om een ​​kopje water te nemen en je vagina door te spoelen terwijl je op het toilet zit. Onder de douche kun je de diffuser op de slang gebruiken, maar wees voorzichtig, want deze aangename massage kan je lang in de badkamer houden.!

De vaginale afscheiding van elke vrouw heeft zijn eigen unieke geur. Deze geur kan in de loop van een maand veranderen, onder invloed van schommelingen in hormoonspiegels in het lichaam en zelfs door wat je eet. De meeste mannen vinden de geur van de vagina van een vrouw aangenaam, en sommige zijn zelfs erg opwindend. Dit is biologisch en evolutionair bepaald. Als je partner negatief reageert op je geur, probeer dan samen te baden of vervang uiteindelijk tongspel door vingerspel..

De enige reden waarom de vagina van een vrouw een onaangename geur kan hebben, is vanwege een infectie. Als u merkt dat het volume van de vaginale afscheiding toeneemt of de geur ervan sterk is verslechterd, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts..

De meeste mannen hebben een negatieve houding ten opzichte van cunnilingus, niet omdat ze zich schamen voor het idee hun geslachtsdelen met hun mond of geur aan te raken, maar omdat ze niet weten wat ze willen. "Daar" te doen en hoe. Leg hen uit wat u plezier geeft en laat uw meest gevoelige punten zien. Deze kleine hulp kan wonderen verrichten.

STAP 5: CLITOR, CLITOR, CLITOR
Let vooral op stimulatie van de clitoris wanneer u zich bezighoudt met zelfgenoegzaamheid of seks met een partner. Veel vrouwen hebben stimulatie van de clitoris nodig om een ​​orgasme te krijgen tijdens geslachtsgemeenschap. Zoals sekswetenschappers Alan en Donna Brower opmerken, "wanneer een man zijn penis in de vagina van een vrouw steekt, stimuleert hij direct zijn meest gevoelige orgaan [de kop van de penis], terwijl het meest gevoelige orgaan van de vrouw alleen indirecte stimulatie ervaart". Er zijn veel manieren om de clitoris tijdens geslachtsgemeenschap te stimuleren. Je partner kan het gemakkelijk met zijn hand doen, vooral in poses "vrouw op de top" en "man achter".

Sommige vrouwen vinden het erg leuk als een man tijdens geslachtsgemeenschap met zijn schaambeen over hun clitoris wrijft. Van bovenaf kun je de kracht en aard van deze sensaties regelen. Het kan ook als de man bovenop zit en zijn schaambeen tegen je clitoris drukt. Experimenteer met verschillende houdingen en ontdek wat voor jou het beste werkt..

Het is heel goed als je tijdens de geslachtsgemeenschap zelf je clitoris stimuleert. De meeste mannen en vrouwen vinden het leuk om te zien hoe hun partner zichzelf tot een orgasme brengt. Als je partner voelt "zonder werk", hij kan zijn hand op of onder de jouwe leggen.

Als een vibrator je opwindt, waarom zou je hem dan niet gebruiken tijdens geslachtsgemeenschap? De trillingen kunnen ook uw partner stimuleren. Als je partner erop staat dat er maar één in de slaapkamer mag zijn "lang stevig stuk gereedschap", leg hem uit dat een vibrator geen vervanging is, maar een supplement, en dat je niet één, maar meerdere van je erogene zones tegelijk wilt stimuleren. Je kunt hem ook vragen om je voor of tijdens de geslachtsgemeenschap te stimuleren met een vibrator..

Onthoud dat de manier waarop u uw tweede orgasme bereikt, uw weg naar meerdere orgasmen gemakkelijker maakt. Door af te stemmen op meerdere orgasmes kan je lichaam er makkelijker weer bij..

STAP 6: G-ZONE
Op de voorwand van de vagina (dat wil zeggen, aan de zijkant van de buik), ongeveer vijf centimeter vanaf de ingang, bevindt zich een gebied ter grootte van een kleine munt – de zogenaamde G-spot. Niet alle vrouwen hebben dit gebied op dezelfde plaats, dus het kan zijn dat je een beetje moet experimenteren om het te vinden.

Veel vrouwen ontdekken hun G-zone per ongeluk, soms na tientallen jaren seks met dezelfde partner. Neem de tijd om je vagina te verkennen en experimenteer met verschillende inbrenghoeken van je vingers, penis of dildo’s. Vaginale stimulatie in combinatie met clitorale stimulatie verhoogt het plezier van geslachtsgemeenschap aanzienlijk en verhoogt de kans op meerdere orgasmes.

Voor veel vrouwen zijn de eerste orgasmes clitoris, terwijl de volgende, bij hogere niveaus van opwinding, dieper in de vagina beginnen. Deze orgasmes zijn buitengewoon krachtig. Omdat de vagina en clitoris worden geassocieerd met het hoofd
de hersenen verschillende zenuwen hebben, suggereren sommige wetenschappers dat het vaginale orgasme inherent verschilt van de clitoris. Het clitorale orgasme lijkt sterk op het mannelijke orgasme – dezelfde zwelling van het vlees en ritmische samentrekkingen van de pc-spier. Vaginale orgasmes zijn veel aangenamer, en zoals Browers beschrijft "uitwerpen snijdt".

Browers bestudeerden de elektro-encefalogrammen (hersenactiviteit) van vrouwen die meerdere orgasmes konden ervaren, en ontdekten dat bij een vrouw tijdens vaginaal orgasme de hersengolven dezelfde vorm hadden als de hersengolven van mensen in diepe meditatie..

Diepe vaginale orgasmes waren in het oude China goed bekend bij vrouwen die taoïstische eieroefeningen uitvoerden. Taoïsten geloofden dat vaginale orgasmes zeer gunstig waren voor de gezondheid en verjonging..

Een van de beste houdingen om de G-zone te stimuleren: een vrouw staat, leunend op handen en knieën, of liggend op haar buik, en een man komt haar van achteren binnen. Door deze positie kan de man de penis onder een andere hoek inbrengen dan bijvoorbeeld in de pose "man bovenop", en minder diep – dat wil zeggen, net om de G-zone het beste te stimuleren.

Een andere optie is dat de man op zijn rug ligt en de vrouw op hem zit met zijn gezicht naar zijn benen. Vanuit deze positie kan de vrouw achterover leunen, leunend op haar handen. In elk van deze posities heeft ze het vermogen om de penetratiediepte te regelen en de penis van de man te geleiden zodat deze haar G-zone stimuleert. Welke van de volgende methoden je ook kiest, door deze zone te stimuleren kun je plezier verdubbelen, verdrievoudigen en zelfs verviervoudigen..

STAP 7: PC-SPIEREN
De pc-spier is de pubococcygeale spier die zich in het onderste bekken bevindt en alle geslachtsorganen en voortplantingsorganen ondersteunt, evenals de urethra en het rectum. Om urine vast te houden tijdens het plassen, gebruik je deze spier..

Samentrekking van de pc-spier is een van de belangrijkste methoden die worden aanbevolen door taoïstische experts om seksuele energie te beheersen. Wanneer u oefeningen doet voor de pc-spier, merkt u misschien ook dat het uw geslachtsdrift verhoogt. Het krimpen tijdens geslachtsgemeenschap

act, heb je meer plezier en vergroot je de kans op meerdere orgasmes.

Naarmate de seksuele energie ontwaakt uit de samentrekkingen van de pc-spier, zullen uw hartslag en ademhaling sneller worden. Als je in dit stadium de clitoris of een van de gevoelige delen van de vagina stimuleert, is de kans op het bereiken van een orgasme erg groot. Aangezien de basis van een orgasme de samentrekking van de pc-spier is, zal hoe sterker je pc-spier is, hoe sterker het orgasme zal zijn..

STAP 8: ONDERWIJS
Plagen is een klassieke sekstruc die elke vrouw zou moeten hebben. Plagen verhoogt aanzienlijk het seksuele genot en verhoogt de kans op een orgasme, inclusief meerdere orgasmes. Deze truc is eenvoudig maar zeer effectief..

Wek jezelf op – alleen of met de hulp van een partner, maar niet te veel – laat dan de stimulatie los en wacht tot je opwinding afneemt (laat het gewoon niet helemaal verdwijnen). Verhoog vervolgens de stimulatie weer en raak iets meer opgewonden dan de vorige keer. Laat de stimulatie nu weer los. Ga door met het langzaam verminderen en verhogen van de mate van opwinding tot een orgasme. Dit zal uw plezier vergroten en de hoeveelheid seksuele energie vergroten. Begin direct na het orgasme weer met stimuleren om te voorkomen dat de opwinding afneemt. Plagen helpt je om je volgende orgasme te bereiken.

Bij sommige vrouwen zijn erogene zones – de vagina, clitoris, tepels, enz., Maar de tijd van een orgasme of de fase nadat het overgevoelig wordt. Als alles op deze manier met je gebeurt, vraag je partner dan om op zulke momenten de stimulatie een tijdje (maar niet langer dan een minuut) te stoppen. Maar vergeet niet dat als de stimulatie niet vrijwel onmiddellijk na het eerste orgasme wordt hervat, de kans op een tweede orgasme drastisch zal afnemen..

STAP 9: LIEFDE, GEEF ME EEN HAND
Als je meerdere orgasmes probeert te bereiken door zelfbevrediging, dan is deze stap niets voor jou, want je kunt je eigen grillen volgen. Toch verwachten de meeste vrouwen die op zoek zijn naar meerdere orgasmes, dit samen met een partner te bereiken..

Laten we u eraan herinneren dat uw seksuele relatie afhangt van uw wederzijds begrip en het vermogen om oprecht met elkaar te communiceren. Wat er in de slaapkamer gebeurt (of op een andere plaats waar je de liefde bedrijven) staat niet los van je menselijke relatie. Als u boos of boos bent op uw partner, heeft dit ook invloed op uw seksuele relatie. Probeer voor de seks af te komen van negatieve emoties..

Je partner zou ook geïnteresseerd moeten zijn in je meerdere orgasmes. Hij moet bereid zijn om verschillende posities en soorten stimulatie met u uit te proberen, en ook uw aanwijzingen (verbaal en non-verbaal) volgen. Als u vindt dat uw partner niet erg optimistisch is over uw initiatieven, herinner er dan aan dat de energie die hij in dit onderzoek kan steken, uw seksleven aanzienlijk kan verbeteren en u veel gelukkiger kan maken..

Aan de andere kant zijn sommige mannen zo gefocust om een ​​vrouw tot een orgasme te brengen dat ze hun waarde in twijfel trekken als ze falen. Hoewel iets beter dan het meer algemene mannelijke patroon "zenuwachtig, tranen en viel in slaap", het is onwaarschijnlijk dat zo’n man je kan helpen meerdere orgasmes te bereiken. Om een ​​tweede orgasme te ervaren, moet je ontspannen, en dit is niet gemakkelijk als iemand in de buurt super serieus en doelgericht is..

Als je het gevoel hebt dat je meerdere orgasmes moet bereiken om hem te plezieren, zal dit voorkomen dat je meerdere orgasmes bereikt om jezelf te plezieren. Herinner uw partner eraan dat uw lichaam uw lichaam is en dat het plezier dat u voelt niet het resultaat is van zijn vaardigheid in bed of uw relatie met hem. Leg hem uit dat een orgasme, in tegenstelling tot chocolade en bloemen, niet kan worden gebracht en gepresenteerd; je moet het zelf ervaren.

Omdat je je lichaam al grondig hebt bestudeerd, moet je precies weten wat je wilt, hoe en waar je gestimuleerd moet worden. Het is erg belangrijk dat u deze informatie met uw partner kunt delen. De meeste partners willen graag feedback, dat wil zeggen de mogelijkheid om te evalueren wat ze doen. Hoe dan ook, het is onwaarschijnlijk dat uw partner u gemakkelijk zal kunnen bevredigen zonder te weten wat u wilt..

Feedback leren geven in seksuele relaties is een kunst. In de slaapkamer voelen we ons allemaal kwetsbaar, omdat we naakt zijn, zowel fysiek als emotioneel. Probeer met je partner te praten over wat je leuk vindt en wat je zou willen, in plaats van over wat je niet leuk vindt..

Dus schreeuwen als "Hou op!", "Pijnlijk!" of "Zo niet!". Als je merkt dat je partner je probeert te plezieren, bekritiseer zijn inspanningen dan niet hard. Als je het niet leuk vindt wat hij doet, is het veel effectiever om te zeggen: "Probeer wat langer op deze plek" of "Druk een beetje harder. Dat is het, oké". Zoals in elk leerproces, is feedback hier essentieel..

Als je het moeilijk vindt om met je partner te praten tijdens de geslachtsgemeenschap, of als het je focus op plezier belemmert, probeer dan non-verbaal informatie over te brengen. Maar vergeet niet om later te praten en hem in woorden uit te leggen wat je wilt. Het kan ervoor zorgen dat je je in het begin ongemakkelijk voelt, maar open zijn is erg nuttig om je relatie te versterken (en niet alleen seksueel)..

Houd er rekening mee dat er andere manieren zijn om uw partner te laten zien wat u wilt en hoe u dat moet doen. Voel je vrij om geluiden te maken – al deze "Oh", "Oh Oh oh" en "a-a-a-a". Ze geven niet alleen feedback, maar prikkelen ook uw partner. De meeste mannen zijn het meest opgewonden door de geluiden van voldoening die een vrouw maakt tijdens geslachtsgemeenschap..

Maakt u zich geen zorgen als u bij uw eerste poging niet meerdere orgasmes krijgt. Probeer uw pogingen tot meerdere orgasmes te behandelen als leuk en sensueel plezierig spel. Volgens de taoïstische theorie gaat de ontwikkeling van seksualiteit over het vergroten van plezier en seksuele energie, evenals het bereiken van harmonie met een partner. Een gevoel van eenheid met je partner ontstaat wanneer jullie beiden plezier ervaren, zelfs als jullie geen van beiden een orgasme bereiken. Hoewel het orgasme mooi is, is het slechts het hoogtepunt in een enorme bergketen van plezier..

Main Navigation