Site Loading

Inhoud

Geruchten over uw hyperseksualiteit zijn enigszins overdreven.

Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat de seksualiteit van een vrouw piekt na de leeftijd van 35 jaar. En waarschijnlijk kijk je er naar uit wanneer je in de godin van de liefde verandert en begint stil te staan ​​bij de hoogten van plezier? Dan moet u iets lezen waar u meestal niet voor waarschuwt..

Het hangt ervan af hoe u telt

Het is waar dat sommige vrouwen seksueel pieken tussen hun dertigste en veertigste. Maar niet alles. Het is een feit dat het hormoon dat verantwoordelijk is voor seksueel verlangen – testosteron, na 20 jaar gestaag begint af te nemen. Dat zegt dr. Lee Milheiser van het Stanford Center for Medicine: “Alle vrouwen in de periode van 20 tot 50 jaar hebben de testosteronspiegel gehalveerd.” Bedenk nu hoe stressvol de jaren rond de G30 zijn: carrière, gezin, bevalling, kinderen, en je moet ook naar de sportschool gaan om jezelf in vorm te houden. Zeg je dat in een leven als dit seksueel verlangen jouw prioriteit is? “De seksualiteit van vrouwen is plastisch, in de zin dat hun verlangen sterk afhankelijk is van externe factoren, veel meer dan die van mannen”, voegt Milheiser toe. Daarom, wanneer het leven chaotisch wordt, rookt seksueel verlangen ‘stilletjes in de hoek’..

Een onverwachte oorzaak van droogheid

Vaginale droogheid kan niet alleen worden veroorzaakt door een natuurlijke afname van de testosteronspiegel: hij is hiervoor verantwoordelijk. Een andere factor is het gebruik van voorbehoedsmiddelen. Als je anticonceptiepillen slikt (volgens Amerikaanse wetenschappers kiest 28% van de vrouwen voor deze anticonceptiemethode), dan remmen ze je testosteron nog meer af. “Anticonceptiepillen remmen de eisprong, verlagen de testosteronniveaus en verhogen de hoeveelheid eiwit die verhindert dat dit hormoon vrij in het bloed circuleert”, zegt Alyssa Duek, klinisch professor bij de afdeling Verloskunde, Gynaecologie en Reproductief Onderzoek aan de Mount Sinai School of Geneesmiddel. “Het kan leiden tot uitdroging tijdens seks en ongemak.” Gelukkig is de oplossing heel simpel: glijmiddel. En u kunt ook denken aan het gebruik van een spiraaltje als voorbehoedsmiddel – het heeft geen invloed op testosteron..

Geluk zit niet in kwantiteit

Voel je niet verplicht om ‘minstens twee tot drie keer per week’ seks te hebben. Onderzoek door het Centrum voor Sociale en Persoonlijke Psychologie heeft aangetoond dat de gelukkigste stellen degenen waren die “het” eenmaal per week hadden. Respondenten die minder vaak seks hadden, waren minder gelukkig. Maar degenen die het vaker deden – nee, ze werden niet gelukkiger dan degenen die het een keer per week deden. Maak je dus geen zorgen dat seks met een partner in de loop van de jaren minder vaak voorkomt, onthoud dat één keer per week net genoeg is..

Laatste nieuws

  • Harry Potter franchisetentoonstelling gemaakt in Tokio
  • Ranglijst gendergelijkheid 2021: Oekraïne valt 15 posities
  • In Kiev wordt de lockdown verlengd en versterkt: het openbaar vervoer met pasjes
  • Goud op de prestigieuze wedstrijd in Genève: Oekraïense “slimme” oculairs
  • In Zwitserland kregen militaire vrouwen voor het eerst geschikte uniformen en ondergoed: wat betekent het

Ervaring is geweldig!

Volgens de National Sexual Health and Behavior Survey bereiken vrouwen gemakkelijker orgasmes met de leeftijd. En waarom allemaal? Omdat ze genoeg tijd hadden om het te leren. Mannelijk orgasme is gebaseerd op mechanica, maar vrouwelijk orgasme vereist emotionele betrokkenheid, en totdat je de juiste combinatie van “fysica en teksten” vindt, kom je gewoon bij de gekoesterde 35 jaar.

Main Navigation