Site Loading

Een meisje in bed krijgen is het halve werk. Alles moet worden voorzien, zodat het meisje je niet op het bed sleept. We praten meestal over het hebben van seks met vrouwen. En vandaag zullen we je vertellen waarom je soms geen seks met vrouwen nodig hebt..

Seks is en blijft altijd een risicovolle onderneming. Op de meeste stukken sushi worden bijvoorbeeld nu niet zo vaak koppen voor hem afgehakt en gestenigd, maar je moet niet denken dat seks zo’n leuke en onschuldige bezigheid is geworden als haken..

En het is niet eens dat een van jullie zwanger kan worden. En zelfs niet seksueel overdraagbare aandoeningen. En het feit dat seks nog steeds een strafbaar feit is. Artikel 131 van het Wetboek van Strafrecht van de Russische Federatie. Verkrachting. En dan hebben we het niet over die evenhoevige dieren die vanuit de struiken op onbekende vrouwen springen: deze krijgen hun voorwaarden meer dan terecht. Maar zelfs een respectabele man heeft een kans om achter de tralies te donderen. Nou ja, of niet erg respectabel, maar wie ging niemand verkrachten en was buitengewoon verrast om ’s ochtends een politie-outfit onder de deur te vinden.

Enige tijd geleden was de publieke opinie geschokt door de “zaak Diana Shurygina”. Diana, een extreem vrijdenkend zestienjarig meisje, kwam haar even vrijzinnige kennissen bezoeken. De jongeman raakte eerst dronken in de positie van de mantel, vervolgens verspreid over de slaapkamers, en de volgende ochtend besloot Diana dat ze was verkracht door de 20-jarige Sergei. Sergei was er zeker van dat ze met Diana alles hadden volgens het vurige wederzijdse verlangen. De kat huilde het bewijs: Diana had een deskundige mening dat ze seks had met Sergey, Sergey had een getuigenis van de andere deelnemers in het geval dat Diana zelf met Sergey naar de slaapkamer ging en geen hulp inriep. Maar Diana legde de rechtbank uit dat ze liep omdat ze zoiets niet dacht, ze wilde gewoon slapen, maar riep niet om hulp, omdat ze erg dronken en bang was. Diana stemde ermee in om voor een miljoen roebel te vergeten wat er was gebeurd. Sergei had geen miljoen, dus ging hij acht jaar zitten. Na de herziening van de zaak werd zijn ambtstermijn teruggebracht tot drie, omdat de hogere rechtbank erkende dat je zonder een halve liter niet kon achterhalen wat er was gebeurd, maar aangezien de man zit, laat hem wat langer zitten – het zal zo zijn slimmer.

En het publiek stelde de vraag: wat te doen, broeders? Het blijkt dat elke vrouw elke man kan opsluiten? Het is duidelijk dat we traditioneel niet geacht worden gevangenis en geld op te geven, maar in ieder geval weten waar we de rietjes moeten leggen.

Daarom hebben we besloten om een ​​lijst met regels te maken, waarbij we opletten dat je een hele stapel rietjes voor jezelf kunt spreiden. Toegegeven, deze regels geven sowieso geen 100% garantie, een klein percentage blijft, zoals altijd, in het voordeel van een demon genaamd “kans”. Maar zonder de deelname van dit personage gebeurt er niets in de wereld. Zelfs het bovengenoemde haakpatroon.

Vriendelijkheid, beleefdheid, glimlachen, flirten en flirten kunnen zeker worden gezien als een hint van een uitnodiging tot seks. Maar net als een hint. En mogelijk fout.

Vooral vrouwen geven ons vaak valse signalen, die aardig tegen ons moeten zijn in dienst of vanwege sociale connecties. Als serveersters met ons tjilpen, verpleegsters kirren, ons kussen op de wang van de dochters van vrienden, flirten met secretaresses – moet je vooral voorzichtig zijn. Je moet ook de koketterie van tienermeisjes door honderdvijftig delen die nog niet hebben geleerd om vaardig de zware wapens van hun sexappeal te hanteren..

Als ze tijd met je wil doorbrengen, wil dat niet zeggen dat ze er klaar voor is om met je naar bed te gaan..

Een vrouw kan naar je huis gaan, naar je datsja gaan, instemmen met een gezamenlijke wandeling met een overnachting in dezelfde tent, en tegelijkertijd totaal niet weten dat je een mening over haar hebt. Aangezien gendersegregatie tot het verleden behoort, betekent haar wens om in uw bedrijf te zijn helemaal niet de wens om vertrouwd te raken met alle aspecten van uw veelzijdige persoonlijkheid. Geef daarom, voordat u uw rugzakken inpakt, in ieder geval een hint van wat een verrassing haar te wachten staat. Probeer haar bijvoorbeeld te kussen. Of zeg: “Ik moet je waarschuwen dat ik je erg aardig vind, dus ik kan niet instaan ​​voor mijn gentlemanly gedrag.”.

In films en boeken grijpen personages onbekende vrouwen vaak bij hun middel, scheuren hun kleren af ​​met hun tanden, gooien ze op het bed en houden hun tere kin heerszuchtig maar voorzichtig vast met sterke handen. In het echte leven kan een meisje dat je zelfs leuk vindt, door dit gedrag doodsbang worden..

Main Navigation