Site Loading

Inhoud

Het blijkt dat het allemaal om biochemie, fysiologie en psychologie gaat..

Het was krankzinnig, gepassioneerd en opwindend – tot het moment dat je in bed lag. En toen ging alles mis. En er waren geen gevallen van overmacht zoals aardbevingen, erectiestoornissen of grootvader die op bezoek kwam.

Nee, niets ter wereld weerhield je ervan om seks te hebben, je schaatste eerlijk het verplichte programma en vergat het gratis programma niet. Maar om de een of andere reden is de meest levendige herinnering aan de betoverende nacht met een schoonheid dat je met je knie over het laken wreef. Het meisje zag er eerlijk gezegd ook niet verstikt van geluk uit. En ja, er gebeurde iets vreselijks – het lijkt erop dat je tijdens een orgasme voor het eerst in je leven in slaap viel.

Om je geweten te zuiveren, heb je elkaar weer ontmoet. En ze probeerden heel, heel hard. In het derde uur van sweatshop-oefeningen had je een inzicht – je realiseerde je dat je nu het meest op een beer lijkt, met traag enthousiasme om een ​​blikje jam te openen. Het meisje zei acht keer dat alles in orde was, gewoon geweldig, en het schijnt zelfs bedankt te hebben. Hierna vochten de huzaren.

Waarom gebeuren dit soort dingen? Als je een vrouw was, is het oké: in hun complexe psychofysiologie brak meer dan één sekstherapeut zijn been. Maar wat kan een normale gezonde man ervan weerhouden echt plezier te beleven aan seks met een jonge dame die hij leuk vindt? Het is onnatuurlijk!

“Natuurlijk natuurlijk”, zeggen de experts. En ze verbinden zich ertoe hun woorden te bevestigen.

Biochemische afwijzing

We houden binnen een minuut of twee op met het onderscheiden van geuren nadat we ze hebben gevoeld, omdat de cellen in de neus die verantwoordelijk zijn voor hun definitie al verstopt zijn met monsters van deze moleculen naar de oogbollen en geen signalen naar de hersenen sturen over nieuwkomers. Het lijkt erop dat daardoor de geuren in seks geen doorslaggevende rol mogen spelen, maar dit is niet het geval. Zelfs als u zelf niet echt begrijpt hoe het ruikt, blijven micromonsters van de weefsels van uw partner in een onophoudelijke stroom uw lichaam binnenstromen. En als uw lichaam dit materiaal als ongeschikt beschouwt, dan draagt ​​dit, op zijn zachtst gezegd, niet bij aan gewelddadige hartstocht..

Welke informatie vindt uw interne douanebeambte van slechte kwaliteit? In 1995 begon de Zwitserse wetenschapper Klaus Wedekind dit probleem te bestuderen en werd de pionier van tests die nu in veel onderzoeken worden gebruikt en de “zweterige t-shirtstudie” worden genoemd..

De essentie van de experimenten was als volgt. Een groep vrijwilligers kreeg nieuwe katoenen T-shirts zodat ze die twee dagen niet zouden uittrekken en nog steeds geen parfum of deodorants droegen. Het andere deel van de proefpersonen snoof vervolgens ijverig aan deze T-shirts. En de onderzoekers zuigen ondertussen zoals gewoonlijk bloed uit beide groepen voor analyse..

Het bleek dat zowel mannen als vrouwen de meest aantrekkelijke geur vonden van die potentiële partners die volgens de MHC, het belangrijkste histocompatibiliteitscomplex, zo verschillend mogelijk van hen waren. Om het minder ingewikkeld te zeggen, mensen hebben de neiging om hun partners te kiezen, die qua genetische aanleg het verst van hen verwijderd zijn. Omgekeerd, hoe meer genetische gelijkenis tussen mensen, hoe aseksueeler ze op elkaar lijken..

Dit afweermechanisme helpt om nauw verwante fokkerij te vermijden om mogelijke nakomelingen te beschermen tegen het risico om een ​​reeks identieke dodelijke genen van hun ouders te krijgen..

Dus een meisje wiens genetische samenstelling zo dicht mogelijk bij die van jou ligt, zal de slechtst mogelijke seksuele partner zijn, hoe sexy ze ook is. Dienovereenkomstig zal haar lichaam meer dan ingetogen reageren op jouw geur. Ondanks het feit dat ze met haar ogen en geest zal begrijpen hoe wijs, krachtig en onmenselijk mooi je bent, zal ze met haar lichaam je kwaadwillig niet willen. En jij bent haar. De situatie is, zoals we zien, bijna hopeloos. Maar u bent waarschijnlijk eerder geschikte orgaandonor voor elkaar. Ook brood.

Ontwerpfouten

Officieel wordt dit “anatomische en fysiologische onverenigbaarheid” genoemd. Oefenende seksuologen praten er echt niet graag over, want in hun bedrijf (niet gedekt door verzekeringspolissen) vindt elke actie meestal plaats onder de vlag “Alles komt goed!” En je zult genezen worden, en iedereen zal genezen worden. En over het algemeen is het belangrijkste bij seks gevoelens en zelfvertrouwen, en al het andere zal volgen, doordringen en invoegen.

Met een droevig gekraak zijn de meeste experts het erover eens om onder de anatomische onverenigbaarheid een te grote penis met een smalle vagina te erkennen, in alle andere gevallen, aangezien geslachtsgemeenschap mogelijk is, zijn er geen ernstige anatomische problemen. Ondertussen draagt ​​het feit dat alle mensen verschillend zijn op geen enkele manier bij aan het succes van seksueel contact voor een paar..

Bij het Kinsey Institute (VS), 50 jaar geleden, creëerden ze een tabel met 25 hoofdtypen penis en 17 soorten vagina, en ongeveer 15% van de mogelijke combinaties werd erkend als “slecht compatibel”. Bovendien ontstaan ​​de belangrijkste problemen niet in het geval van mismatches in grootte (de spieren zijn immers echt elastisch ding), maar door de verschillende hellingshoeken, bochten en ingangen.

Dat wil zeggen, het is nog steeds mogelijk om geslachtsgemeenschap te hebben, maar beide partners voelen zich ongemakkelijk, ze kunnen volledig alleen individuele houdingen oefenen en voelen zich natuurlijk niet zo gemakkelijk in communicatie als die stellen die van nature zelf ideaal bij elkaar passen..

Overmatige eisen voor uzelf

De bekende seksuoloog Helen Singer Kaplan beschreef een dergelijk fenomeen in detail als ‘seks zonder verwachtingen’. De essentie is als volgt: partners die bijna onverschillig tegenover elkaar staan, slagen er vaak in om maximale seksuele ontspanning te bereiken dan geliefden. Of zelfs niet verliefd, maar op degenen die de seksualiteit van hun partner hoog in het vaandel hebben staan.

“Alleen denken aan je plezier tijdens seks is een verkeerde strategie, maar degenen die in de eerste plaats hun partner willen bevredigen of indruk willen maken door hun eigen verlangens op te geven, hebben net zo goed ongelijk”, schrijft Kaplan. – Het maakt niet uit hoeveel boeken met nuttige boeken over seks op de planken van openbare bibliotheken staan, ons lichaam blijft de belangrijkste en onberispelijke mentor voor ons. Alleen door gehoorzaam tegemoet te komen aan zijn verlangens, kunnen we seksuele harmonie bereiken “.

In principe zijn we altijd blij om ‘onze verlangens te behagen’, maar als we ons in bed bevinden met een zeer begeerlijke jongedame, waar we al heel lang naar streven, dan veranderen we heel vaak in complete altruïsten. We proberen al haar verlangens te voorspellen. We veranderen het ritme om de 15 seconden om niet saai te lijken. We zorgen voor extra stimulatie van de clitoris met zo’n ijver dat het lijkt alsof we onze vinger van deze magische knop halen en de derde wereld zal uitbreken. We strekken onze ellebogen en ontwrichten onze nek, in een poging het fragiele wezen niet per ongeluk te verpletteren met ons onhandige lichaam. En als resultaat, zoals ze zeggen, staan ​​we moe maar hongerig op van de tafel..

Het valt nog te hopen dat in ieder geval de andere partij zich niet helemaal met soortgelijke liefdadigheid heeft beziggehouden, anders zal het een volkomen zinloos iets blijken te zijn..

Gezondheidsproblemen

De mate van sensatie tijdens geslachtsgemeenschap wordt niet alleen gereguleerd door de grootte. Het gevoel dat alles op de een of andere manier te gemakkelijk en natuurlijk gebeurt, is bijvoorbeeld helemaal geen teken dat je te klein bent voor zo’n prachtige vrouw. Heel vaak is de schuld voor alles de overvloed aan secreties, die meestal wordt veroorzaakt door ontstekingsprocessen in het vrouwelijk lichaam. En het effect van “slijtage” wordt vaak niet verkregen door de intensiteit en hartstocht, maar door het feit dat dezelfde afscheidingen bijtende eigenschappen hebben..

De lijst met ziekten die tot zulke schattige gevolgen kunnen leiden, is erg lang. Dit kunnen infectieuze, traumatische, hormonale en zelfs neurologische aandoeningen zijn. Dus de specifieke boosdoeners van wat er gebeurt, moeten in een medisch laboratorium worden gepakt. Het belangrijkste is om niet te denken dat dit normale kenmerken zijn van een bepaald meisje, en ook om jezelf niet te vleien, in de overtuiging dat ze allemaal zo nat is, alleen door gevoelens voor jou..

Main Navigation