Site Loading

Inhoud

Bryan Castrillon, Unsplash

De meest belachelijke woorden in seks

Doe geen slechte seks

Een regelmatig intiem leven is niet alleen een garantie voor een goede gezondheid, maar ook een garantie voor sterke familierelaties. Het komt vaak voor dat een van de partners weigert hun plichten te vervullen en honderden excuses vindt om geen liefdesbed te delen met een soulmate. En als, volgens statistieken, mannen “snoep” weigeren om voor de hand liggende en dwingende redenen (ziekte, ernstige vermoeidheid), dan is het veel moeilijker om het schone geslacht te begrijpen.

Wat als de vrouw niet geeft? Waar moet je rennen als je geliefde partner al een week lang naar de muur draait en in slaap valt in een diepe slaap? Als je klaar bent om te handelen en niet klaar bent om op te geven, dan is dit artikel iets voor jou. Hier zullen we je in detail vertellen waarom dames zich soms gedragen als ijskoude wezens en wat een echte man kan doen om de situatie recht te zetten..

Duizend-en-een redenen

Elk fenomeen heeft altijd zijn oorsprong. Ja, het is niet altijd mogelijk om meteen te begrijpen waarom er iets in de natuur gebeurt, maar het is veel gemakkelijker om de vrouwelijke code te ontcijferen. Allereerst moet gezegd worden dat intimiteit voor meisjes niet alleen een fysiek, maar ook een spiritueel proces is. Zelfs als ze gewoon een willekeurige man oppikte en besloot om wat plezier te hebben, in haar hoofd is er al een bepaalde mening over hem. En als ten minste een van de kenmerken van een potentiële partner haar niet aanspreekt, dan zal de intimiteit met hem twijfelachtig zijn..

Daarom moet je niet denken dat als ze niet moe is op het werk en thuis, ze geneigd is tot intimiteit. Geloof me, misschien heeft ze haar redenen om nee tegen je te zeggen. En als u erop staat, krijgt u de titel van “angstig dier dat alleen met een lid denkt”. En in sommige opzichten kan het juist zijn.

De eerste reden voor het gebrek aan verlangen bij een vrouw in het huwelijk is het afkoelen van gevoelens. Heeft je huwelijk het eerste jaar niet geduurd en is er daarom geen plaats voor romantiek en passie? Is alles achterhaald door het dagelijkse leven en ruzies over kleinigheden? Wees in dit geval niet verbaasd dat de passie geen seks wil hebben. Ze verveelt zich gewoon, voelt geen opwinding en ziet het nut niet in om iets te imiteren..

Het tweede dat een betoverende intimiteit verstoort, is ernstige vermoeidheid. Natuurlijk zijn veel echtgenoten er zeker van dat een vrouw niet op dezelfde manier moe kan worden als vertegenwoordigers van het sterkere geslacht. Maar dit is niet het geval. Zeker als er kinderen in huis zijn. Kinderen opvoeden, wassen, koken, schoonmaken, winkelen met een heleboel producten, en parallel daaraan ook werken – dit alles kost het laatste beetje energie. En er is gewoon geen ruimte voor volwassen liefde in een drukke agenda.

De derde reden om intimiteit af te wijzen is de discrepantie tussen verwachtingen en realiteit. Of, simpel gezegd, middelmatige seks. Begrijp gewoon dat je partner geen rubberen pop is die geniet van eenvoudige mechanische wrijvingen. Ze heeft voorspel, romantiek en passie nodig, een soort afwisseling in de plot. Als dit alles er niet is, zal ze je vroeg of laat zoiets noodzakelijk als seks beginnen te ontzeggen.

De vierde reden zijn vrouwencomplexen. Dit is het meest onlogische en onmogelijke dat de levens van miljoenen mannen ruïneert. Ze kan gebreken zien waar ze niet zijn, en daarom wil ze niet naakt zijn en zich overgeven aan liefde..

De vijfde factor is het onaantrekkelijke uiterlijk van een partner. Lang geleden de training in de sportschool opgegeven, een fervent bierliefhebber geworden en jezelf nooit vette en junkfood onthouden? In dit geval is het niet verwonderlijk dat uw helft zich niet langer tot u aangetrokken voelt. Een slappe doorhangende buik, vreselijke stoppels, een onaangename geur van het lichaam of uit de mond, vuile kleren – dit alles zal niet alleen een al te schoon persoon vervreemden, maar ook elk gewoon meisje.

Het zesde en meest aanstootgevende excuus is het hebben van een minnaar. Als de uitverkorene al een geweldige partner voor entertainment heeft, waarom heeft ze dan een matras nodig? Vraag jezelf af: waarom besloot ze überhaupt een minnaar te hebben? Misschien is het antwoord op deze vraag het antwoord op het raadsel waarom de geliefde weigert met je naar bed te gaan.

Deze zes hoofdoorzaken zijn voor veel vrouwen de meest voorkomende redenen om hun man seks te weigeren. In uw geval kan het blijken dat alles gecompliceerder is, maar hier zal ofwel een openhartig gesprek van hart tot hart of een reis naar een familiepsycholoog u helpen. Kijk in de tussentijd verder, hoe u uw ‘onwil’ aan het praten kunt krijgen en welke gedragsstrategieën u zullen helpen de harmonie in de gezinsrelaties terug te brengen..

Mannelijke gambiet

Het eerste dat in de hoofden van de machten opkomt, is dat wanneer de gelovige veilig in slaap valt, in plaats van de echtelijke schuld af te lossen, er iets mis is met mij. En het kan echt zo blijken te zijn, omdat veel dames liever veilig zwijgen dan hun echtgenoot over zijn tekortkomingen te vertellen. Dus hij zit in gedachten: wat te doen? En je hoeft alleen maar vrijuit te komen praten.

Als je “alle kaarten onthult” en direct je verloofde vraagt ​​wat er is gebeurd, dan zijn hier ook verschillende punten belangrijk:

 • Situatie. Het voeren van serieuze gesprekken midden op straat zal niet erg leuk en goed zijn.
 • Humeur. Wanneer een persoon letterlijk “gespannen” is, is het onwaarschijnlijk dat hij nuchter denkt. Wacht op het moment waarop jullie allebei kalm zijn.
 • De manier van spreken. Een gesprek beginnen met een directe beschuldiging is in ieder geval slechte manieren. Zelfs als ze echt overboord gaat.

Het is het beste om ’s avonds uw belangrijkste problemen rustig te bespreken, zonder te proberen uw emoties achter hints te verbergen. Wees direct, maar niet onbeleefd, luister altijd naar haar antwoord en onderbreek haar niet. Alleen op deze manier kun je de waarheid tot op de bodem uitzoeken. En ja, zelfs als uw mannelijke trots kan worden geschonden, maar u zult het belangrijkste bereiken – u zult de reden voor de veranderingen in de relatie ontdekken..

Als je weet wat er met je soulmate is gebeurd, zal het niet gemakkelijk voor je zijn om een ​​globaal actieplan op te stellen. Maar er is een andere manier waarop u zelf moet raden naar de aard van de ramp in het gezin. En hier zijn er algemene tips voor echtgenoten die gewend zijn om indirect te handelen..

We regisseren de marafet

Ze zeggen dat de spiegel de ergste vijand van vrouwen is. Maar voor jongens laat het vaak helemaal niet zien wat ze zouden willen zien. Probeer uw uiterlijk objectief te beoordelen. Gaat u vaak onder de douche, verwisselt u uw ondergoed en kleding, besteedt u tijd aan training? Zelfs als je geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan of thuis een triviale oefening te doen, probeer dan gewoon het vervoer op te geven en te voet verder te gaan. In combinatie met een gematigd dieet zal het uw figuur ten goede komen..

Misschien heb je meer dan eens gehoord dat dames erg gevoelig zijn voor aangename geuren. In het bijzonder zal geen enkel meisje onverschillig blijven van een goed mannenparfum. U kunt het naar uw smaak kiezen, of u kunt uw geliefde vragen om u hierbij te helpen. Je trekt dus niet alleen haar aandacht, maar laat ook zien hoe belangrijk haar mening voor jou is..

Vergeet niet je garderobe te checken. Misschien zijn er al muizen en zijn de meeste dingen bedekt met spinnenwebben? In dit geval is er niets mis met het kopen van een paar nieuwe dingen. Als de partner op een andere manier naar je kijkt, kunnen oude gevoelens bij haar opkomen en verlangen om wakker te worden.

Andres Hernandez, Unsplash

Al uw verantwoordelijkheden

Zoals eerder vermeld, zijn veel mannen eraan gewend te geloven dat een vrouw de huishoudelijke taken niet kan beu. En dat het opvoeden van kinderen een puur ‘vrouwen’-plicht is. Dan blijft het de vraag waarom een ​​vrouw bij zo’n egoïstische metgezel blijft. Je moet begrijpen dat je een vertegenwoordiger bent van het sterkere geslacht, helemaal niet omdat je een penis hebt en aan het werk gaat. Een man is een persoon die in staat is om verantwoordelijkheid te nemen.

Doe alle mannenklusjes in huis opnieuw: kraan repareren, gloeilamp erin schroeven, vuilnis buiten zetten. Probeer in ieder geval af en toe een deel van de zorgen van haar weg te nemen, zoals eindeloos afwassen of gewassen kleren ophangen. En als je zelf probeert te koken en haar aanbiedt om te zitten en te ontspannen in plaats van rond te rennen met de kinderen, dan zal ze zeker op je inspanningen letten..

Er is nog een belangrijke nuance die volledig uit de hoofden van de helft van de jongens valt. Als je iets aan je soulmate belooft, stel dan de deadline voor het nakomen van je belofte niet uit. Laat het zelfs de meest elementaire kleinigheid zijn, maar als het niet wordt vervuld, zullen ze ophouden je te geloven. En niemand zal de man in jou ook zien. Daarom kan er ook geen sprake zijn van seks..

Kleine verrassingen

Iedereen komt graag thuis om een ​​gedekte tafel te zien met lekkers, een fles wijn en een partner in een romantische bui. En zeker zal niemand blij zijn na een zware dag als je weet dat hem alleen maar schoonmaken-wassen-koken te wachten staat, en bovendien grillige kinderen.

U kunt uw geliefde een plezier doen door een onverwachte romantische avond te organiseren. Hiervoor is het niet eens altijd nodig om te koken, in veel steden is er zoiets geweldigs als het bezorgen van kant-en-klaarmaaltijden. U moet ervoor zorgen dat het huis schoon is, dat de kinderen voor de nacht naar oma worden gestuurd en dat u er 100% uitziet.

Ontmoet je partner met een klein boeket, kus haar, zeg haar dat ze zich moet omkleden en nodig haar uit aan tafel. Hier, bij een glaasje of twee wijn, zal ze al haar problemen vergeten, dankbaar naar je kijken en zelf zal ze naar een horizontale positie willen gaan. En het beste is dat je zonder veel moeite krijgt wat je wilt..

Hoe vreemd het ook mag klinken, je moet dergelijke bijeenkomsten niet te vaak organiseren. Ten eerste zal het te eentonig zijn. En zelfs dergelijke voorzieningen zijn saai. Ten tweede kan een vrouw gewoon besluiten dat je geen fantasie hebt. En ten derde kan een te verwende dame ook “zoete dingen” weigeren, omdat ze er zeker van is dat ze ook een godin is, en een helder goddelijk beeld kleineren met vuile insinuaties is godslastering..

Een toevallig achtergelaten boeket of gewoon een zachte noot op de koelkast kan een verrassing zijn. Het zal niet minder prettig zijn voor uw partner als u haar favoriete snoepjes of fruit niet vergeet tijdens een bezoek aan de winkel. Dit zijn in feite allemaal kleine dingen, maar zonder hen wordt elke relatie saai en saai..

Het verkennen van de Kamasutra en meer

Seks van hoge kwaliteit is niet alleen ooh-zuchten en vluchtige orgasmes. Dit is een kans om je partner te voelen, om plezier te hebben, zowel op fysiek als moreel niveau. Tijdgebrek ontneemt koppels soms de mogelijkheid om elke avond duizelingwekkende marathons te organiseren, maar dit betekent niet dat je een dummy moet worden die maar een paar bewegingen kent..

Nieuwe dingen bestuderen en uw geliefde in bed een plezier doen, is praktisch de heilige plicht van elke man. U verdient dus een uitstekende reputatie, krijgt een positieve ervaring en behoedt zeker uw gezin voor ineenstorting..

De eerste stap om een ​​eersteklas liefhebber te worden, is leren hoe je het voorspel kunt uitrekken. Voorspel warmt het meisje op, maakt haar plooibaar, verandert haar in een speelse “kat”. Het zal niet moeilijk zijn om dit tot een orgasme te brengen. En als een vrouw tevreden is met alles in de slaapkamer en ze blijft altijd tevreden, dan heeft ze geen reden om je te weigeren. Daarom, als u niet weet wat u moet doen, als uw vrouw niet geeft, vertraag dan gewoon en haast u niet naar bed..

Je kunt je seksleven trouwens op andere manieren diversifiëren. Hier zijn er een paar:

 • Koop kostuums voor rollenspellen. Ja, in het begin zal het buitengewoon ongebruikelijk zijn. Maar als je erbij betrokken raakt, kun je niet meer leven zonder een beetje improvisatie in bed. En je meesteres ook.
 • Handboeien, proppen, blinddoeken. Immobiliseer haar, leg haar het zwijgen op of zie niets. Dus haar gevoelens zullen tot het uiterste worden verergerd. Ja, en u zult het fijn vinden een volwaardige meester van de situatie te zijn..
 • Word haar slaaf. Rolomkering is ook een relevante optie voor stellen wiens gevoelens zijn afgekoeld. Als jij vroeger de baas was, probeer dan nu haar gehoorzame hond te worden.
 • Gebruik snoep. Smeer wat slagroom op haar borsten, bedek haar buik met een straaltje honing en gebruik je tong. Het zal dus heerlijk voor je zijn, en ze zal blij zijn.

Dit zijn de meest algemene richtlijnen die voor bijna elk stel zullen werken. Je kunt experimenteren en buitengewone manieren bedenken om plezier te krijgen, het belangrijkste is dat jullie twee tevreden zijn.

Ospan Ali, Unsplash

Derde wiel

Hoe te reageren als het ergste gebeurde – de gelovigen bleken helemaal niet zo toegewijd en trouw te zijn? Waar te rennen en bij wie te klagen als er onweerlegbaar bewijs op het gezicht is – de vrouw heeft een minnaar?

Ten eerste: geef niet toe aan woede. Onthoud dat elke vorm van confrontatie een koude geest vereist. Als je gewoon een vicieuze gier op een nietsvermoedend slachtoffer laat lopen, zul je niets anders bereiken dan minachting en afkeer. Elk verraad heeft altijd een achtergrond. Als je met een persoon samenwoont, kun je je voorstellen wat hem precies ‘naar links’ kan laten gaan.

Als het geheim van dergelijk gedrag in uw onzorgvuldigheid, onbeschoftheid en lomp gedrag ligt, dan bent u zelf de schuldige. Een vrouw is geen huishond die alles verdraagt ​​en geduldig aanspoort. Natuurlijk verontschuldigt niemand zich voor verraad, maar hier kun je tenminste begrijpen waarom ze dit precies heeft gedaan. In dit geval heeft u twee keuzes. De eerste is om uit elkaar te gaan. De tweede is om te proberen uw gezinsleven te verbeteren, uw fouten te corrigeren, haar wandaden te vergeten. Dan keert de intimiteit zeker terug naar je slaapkamer.

En wat te doen als een geliefde vreemdgaat omdat ze dat wil? Ze houdt van de constante wisseling van partners, nieuwe sensaties en een beetje extreem. In dit geval heeft u geen andere keuze dan afscheid te nemen. Zo iemand kan niet bestaan ​​in een sterke relatie en hunkert altijd naar lichte intriges. Seks zal in dit geval niet terugkeren, maar je kunt een nieuwe levenspartner vinden.

Young Fighter-cursus

Wat als de vrouw niet geeft? Deze vraag baart duizenden mannelijke geesten zorgen. Het is moeilijk om een ​​formule af te leiden voor een ideale relatie, omdat alle mensen verschillend zijn en daarom een ​​andere aanpak nodig is. Gemiddeld kunt u de belangrijkste punten noemen die u zullen helpen niet alleen de gunst van uw echtgenoot terug te brengen, maar ook een soort preventie te bieden tegen stagnatie in uw seksuele leven:

 • Wees voorzichtig. Wees niet bang om uw geliefde te complimenteren en veranderingen op te merken. Dit laat zien dat je geeft om hoe ze eruitziet en wat ze doet..
 • Verantwoordelijk zijn. Houd altijd uw woord en houd u aan uw beloften. Alleen eerlijkheid zal uw huwelijk sterk maken.
 • Wees moedig. Doe alles wat van een man in huis wordt verlangd, maar vergeet niet de gelovigen uit te laden.
 • Wees romantisch. Het feit dat u een paar aangename verrassingen maakt, zal u niet verliezen. En je soulmate zal zeker tevreden zijn.
 • Wees onvoorspelbaar. Dit geldt specifiek voor bedgenoegens. Verzin nieuwe verhalen, gebruik verschillende soorten speelgoed en accessoires. Dit alles zal je in staat stellen verveling te overwinnen..
 • Wees liefdevol. Er wordt gezegd dat er geen betere smaak is dan oprechte gevoelens. Uw tederheid en genegenheid laten uw vrouw eenvoudigweg geen kans om seks te weigeren.

Bryan Castrillon, Unsplash

Het geheim van een familie eeuwenlang komt uiteindelijk altijd neer op maar één ding: men kan niet onverschillig zijn. Uw vrouw zal altijd in een goed humeur en “alert” zijn, u hoeft alleen maar het initiatief in eigen handen te nemen. En dan zijn er geen crises, koude rillingen en misverstanden die vreselijk zijn voor uw huwelijk..

Main Navigation