Site Loading

Kort voor de verjaardag hield Passion.ru een enquête onder zijn lezers welke passies domineren in hun leven. Vrouwen hadden veel passies.

Het meest interessante is dat sommige items waar vrouwen dol op zijn, gewoon vervelend zijn voor mannen..
Zo:

Op de 6e plaats in de beoordeling stond "Passie om heerlijk te koken en te eten", waarop de mannen antwoordden dat hun uitverkorenen erg slecht koken, wat soms de sterke helft van de mensheid tot hysterie brengt.

Maar op de 5e plaats was "Passie voor geld uitgeven", – maar het is voor niemand een geheim dat buitensporige vrouwen soms tot familieschandalen leiden.

Mannen houden natuurlijk ook rekening met het nadeel van de vrouwelijke natuur "Passie voor films kijken", "Passie voor telefoongesprekken", "Passie voor voeding".

En hier is een punt als "Gepassioneerde liefde en gepassioneerde seks", die de eerste plaats op de ranglijst nam met een recordmarge, wordt door mannen met een knal waargenomen – tenslotte geloven bijna alle vertegenwoordigers van de mannelijke helft van de mensheid dat alle problemen kunnen worden opgelost met behulp van seks.

Voor mannen is seks zonder twijfel de eerste plaats. In tegenstelling tot vrouwen bij wie het emotionele aspect een dominante rol speelt.

Dus, wat zijn de vrouwtjes?
Beschouwen mannen hartstochten als fouten? De mannelijke auteur onthult alle geheimen van de onverenigbaarheid van mannelijke en vrouwelijke psychologie.

Dus als een vrouw.

1. Slecht kookt

Een man is in feite geen fijnproever, dus hij is bereid een brouwsel te eten dat een onbekwame vrouw voor hem bereidt. Bovendien is de zin "de weg naar het hart van een man is door zijn maag" Eerlijk gezegd verouderd in onze tijd, wanneer je kant-en-klaarmaaltijden in elke supermarkt kunt kopen. Bovendien koken moderne mannen minstens zo goed als vrouwen..

Het enige punt waar een potentiële vrouw rekening mee moet houden: als je niet weet hoe je moet koken, is het beter om deze tekortkoming op de een of andere manier te compenseren.

In feite is het onwaarschijnlijk dat u gelukkig zult zijn met een echtgenoot die niet weet hoe hij het zogenaamde mannenwerk in huis moet doen, hoe goed hij ook is. Het is een andere kwestie of hij meer dan genoeg verdient voor iemand anders om de klus te klaren..

2. Geeft al het salaris op één dag uit

We merken meteen op dat als dit niet altijd gebeurt of als de familie genoeg geld heeft, dit volledig kan worden vergeven.

Aan de ene kant is er bij mannen minder respect voor een verkwistende vrouw (en meer afgunst bij andere vrouwen), maar aan de andere kant zorgt dit karaktertrek op de een of andere manier voor "een vergoeding" aan een geliefde.

De hoogte van deze vergoeding hangt af van de mate van verspilling, vreemd genoeg klinkt het.

Immers, hoe zelfvoorzienend een vrouw ook is, als ze niet weet hoe ze haar budget rationeel moet verdelen of plannen, maar alleen geld eist van een man en niets teruggeeft, zal een dergelijke relatie vroeg of laat eindigen..

Dus als je niet weet hoe je geld verstandig moet uitgeven, gedraag je dan in ieder geval verstandig op andere gebieden van het leven..

3. Urenlang tv-programma’s kijken en telefoneren

Een man kan zijn geliefde vergeven als ze het grootste deel van de avond niet aan hem, maar aan haar vriend of tv besteedt.

Hij heeft tenslotte minder aandacht nodig dan de schone seks. Op dit moment zal hij graag achter een computer of een krant zitten. Ga ten slotte biljarten met je vrienden terwijl je bezig bent met je eigen zaken..

Dus aangezien mijn vrouw zoiets heeft

hobby, zou het niet overbodig zijn om iets vergelijkbaars met je soulmate toe te staan.

Maar als je uitverkorene zo in beslag wordt genomen door tv-shows en vriendinnen dat ze niet opmerkt hoe je terugkomt van je werk, wat je hebt gegeten en of je überhaupt thuis bent, dan is het helaas waarschijnlijk dat je niet de meest aangename verrassingen zult hebben..

4. Op bezoek gaan voor een lange tijd

Ja, heel vaak is het vervelend. Vooral in het begin, of als je al te laat bent en je vrouw niet weet welke blouse ze een uurtje moet dragen.

Maar na verloop van tijd raak je aan deze eigenschap gewend, het begint het zelfs leuk te vinden. Oordeel zelf: waar anders kan een man zo’n elegante show van modellen van zijn vrouw zien??

Ik weet dat het aantal mannen dat leest "Passies van vrouwen", niet minder dan het aantal vrouwen, dus in dit geval advies aan hen. Vertel uw vrouw dat u bijvoorbeeld niet om 19.00 uur op bezoek moet, maar een uur eerder. Het is deze marge van tijd die zal worden besteed aan haar gladstrijken.

5. Houdt van diëten waarop "planten" de hele familie

Zelfs als dat zo is "dictatuur" zo sterk dat de man een paar koteletten rond de tafel niet kan overslaan, niets belet hem om een ​​overvloedige lunch op het werk te nuttigen.

Bovendien, als je deze benadering van de vrouw van de andere kant bekijkt, dan zijn er enorme gezondheidsvoordelen: elke voedingsdeskundige zal je vertellen dat een licht ontbijt en diner gewoon geweldig zijn..

Als de vrouw zelf een uitstekend figuur diët en beschermt, dan is dit opnieuw een absoluut pluspunt. Als ze zich maar op haar gemak voelde, en de kinderen ondervonden natuurlijk geen schade..

6. Onervaren gastvrouw

Natuurlijk, als de man thuiskomt en jij de zijne bent "alstublieft", dat zijn schoolbeker per ongeluk is gebroken of dat zijn favoriete T-shirt tijdens het wassen is vergoten – hij zal niet blij zijn, maar hij zal ook niet lang boos zijn.

Het belangrijkste is om je te verontschuldigen terwijl je een onschuldig gezicht trekt. En, natuurlijk, zeg: schat, morgen kopen we je een veel beter T-shirt, en voor de beker zal ik mezelf ’s nachts volledig revalideren.

Vrouwen hebben ook zo’n truc – om de spullen van de man aan te trekken als hij niet thuis is..

Wanneer een echtgenoot, die ’s ochtends haastig op zoek is naar een hemd om naar zijn werk te zoeken, ontdekt dat ze allemaal naar vrouwenparfum ruiken, en de T-shirts ook van lovertjes zijn gemaakt, zal hij dat zeker niet leuk vinden, maar zijn trots zal hem verwarmen . Omdat de vrouw zijn spullen draagt, betekent dit dat ze van hem houdt, van zijn geur houdt.

Het enige advies is om te proberen een aantal van zijn spullen intact te laten. Je moet ergens in gaan werken.!

Sommige vrouwen hebben een hekel aan schoonmaken. Welnu, zelfs deze liefdevolle mannen vergeven hun uitverkorenen. Als een stel uiteindelijk samenwoont, kan schoonmaken worden overgebracht naar de categorie van gewone zaken..

Bovendien weten veel mannen prima hoe ze moeten schoonmaken, bovendien doen ze het met meer verantwoordelijkheid en grondigheid! Het is dus een zonde om onze talenten op dit gebied van samenleven niet te gebruiken..

7. Soms is het stom

Natuurlijk houdt geen man van een domme vrouw. Vooral als ze hem regelmatig in verlegenheid brengt met ongepaste acties of woorden..

Het is ook goed als dit allemaal gebeurt zonder getuigen. En als in het openbaar? Als domheid zich echter zelden manifesteert of de vrouw zich eenvoudigweg niet oriënteert in bepaalde openbare ruimtes, dan is dit redelijk aanvaardbaar..

Er is niets aan de hand als je in vreemde steden stomverbaasd raakt, geen enkel sciencefictionboek hebt gelezen, Europa niet op de wereldkaart kunt laten zien of de regels van een sportspel niet kent..

Je moet echter op zijn minst goed koken of een paar trucjes in bed kennen. Dit is hoe ze zijn, onze mannelijke gebruiken.

8. Vertelt haar vrienden over alles

Eigenlijk hoor ik een vraag van haar kapper "Nou, hoe gaat het met je kaalheid, is gestopt?" – niet het meest aangename voor een man.

Vrouwen kunnen zeker niet leven zonder met hun vrienden te delen waar ze om geven, maar.

Hier is een belangrijk punt: wat vertel je precies?.

Als je het hebt over de geschenken die je man je constant geeft, zijn zorg en liefde – dit is één, maar iets heel anders – hoe slecht de man in bed is en dat een 10-jarige jongen meer geslachtsorganen heeft dan Hoogachtend.

Maar in het algemeen, zelfs als de echtgenoot weet dat zijn vrienden op de hoogte zijn van zijn gezinsleven in al zijn verschijningsvormen, is het onwaarschijnlijk dat dit een reden is voor enige radicale maatregelen van zijn kant..

Hier werkt het principe: als alles goed met je is, laat ze dan jaloers zijn, en als het slecht is, wordt het niet erger.

Je kunt natuurlijk zeggen dat dit allemaal onzin is, en als een man liefheeft, zal hij alles verdragen, maar je zult het mis hebben. Ik zal geen onnodige argumenten geven, maar stel jezelf de vraag: zou je samenwonen met je man, die veel nadelen en voordelen heeft – een, twee en gemist?

Main Navigation