Site Loading

Een zwakke erectie kan worden veroorzaakt door zowel fysiologische als psychologische factoren. Ze wordt de reden voor het verlies van zelfvertrouwen en isolatie voor het sterkere geslacht..

In het geval van de fysiologische aard van het verschijnen van een zwakke erectie, hebben we het over erectiestoornissen. Het kan ontstaan ​​tegen de achtergrond van eerdere infectieziekten, SOA’s / SOA’s, verminderde bloedcirculatie, diabetes mellitus, neurologische aandoeningen, enz..

In het geval van een psychologische factor, de redenen gebrek aan erectie stress, depressie, emotionele stress kan worden. Om het probleem op te lossen, kan de patiënt worden aanbevolen om samen te werken met een psycholoog of sekstherapeut.

Een zwakke erectie kan worden veroorzaakt door aangeboren of verworven pathologie. In dit geval wordt volgens de diagnostische resultaten de meest effectieve therapie voorgeschreven..

Behandeling van impotentie in de klinieken “Diamed”

In de klinieken “Diamed” is er een moderne basis van zeer nauwkeurige apparatuur die wordt gebruikt bij het proces van onderzoek en laboratoriumanalyse. De receptie wordt uitgevoerd door ervaren artsen die sympathiek staan ​​tegenover patiënten die lijden aan een gebrek aan erectie. De behandeling in onze klinieken is anoniem, dus patiënten hoeven zich geen zorgen te maken dat hun probleem op de een of andere manier bij iemand bekend wordt. Alleen jij en de dokter zullen weten dat je een aantal afwijkingen hebt die zeker genezen zullen worden.

Het is noodzakelijk om te begrijpen dat slechte gewoonten (roken, alcoholisme), obesitas, hypertensie, atherosclerose, diabetes mellitus een van de oorzaken van pathologie zijn. Daarom is het zo belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan alle aspecten van uw eigen gezondheid. Impotentie is momenteel vatbaar voor therapie, dus u moet de ziekte niet starten, maar het is beter om onmiddellijk voor een consult bij een specialist te gaan.

Voor onderzoek en behandeling van een zwakke erectie moet u een afspraak maken met een uroloog in de dichtstbijzijnde kliniek. Opname gebeurt telefonisch of via een speciaal aanmeldingsformulier op de website direct onder het artikel.

“Diamed” is een netwerk van klinieken die ziekten van de mannelijke voortplantingswereld diagnosticeren en behandelen, waaronder erectiestoornissen. De methoden die we gebruiken zijn behoorlijk effectief en veilig..

Main Navigation